Skip to main content

Dupa prima confruntare Voce vs X Factor, gluma zilei in Pro Tv: lajumate.ro. Vocea, cifre duble fata de X Factor

 
Vocea X Factor
Vocea X Factor

Prima confruntare de gale de deschidere dintre Voce şi X factor a fost câştigată de Voce. Pro TV a avut cifre aproape duble fata de Antena 1 in intervalul in care cele doua show-uri s-au intersectat.

Publicitate

Paginademedia.ro prezinta in continuare cifrele obtinute de cele doua show-uri care au avut debutul vineri seara:

NATIONAL. Vocea a fost mult peste X Factor. Show-ul de pe Pro TV aflat la cel de-al şaselea sezon a fost urmărit de 1,6 milioane de persoane din intreaga tara. X Factor a avut putin peste un milion, foarte aproape de locul trei, Kanal D, care a obtinut 964.000 de telespectatori cu telenovela turceasca.

URBAN. Cifrele Vocii s-au apropiat de un milion de privitori, la oraşe. Antena 1 a fost la jumatate: 500.000 de telespectatori pe interval. Si aici, Kanal D a fost aproape: cu o medie de 470.000 de orăşeni.

COMERCIAL. Pe publicul cu varste intre 18 si 49 de ani, 478.000 de persoane au fost pe Vocea Romaniei. Si aici, Antena 1 a fost la jumtate: 263.000 de persoane.

Audienta posturilor TV de vineri, 9 septembrie, pe intervalul Vocea Romaniei - X Factor, la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.605.000 8.9 21.5
2 Antena 1 1.009.000 5.6 13.5
3 Kanal D 964.000 5.4 12.9
4 Romania TV 401.000 2.2 5.4
5 Antena 3 358.000 2.0 4.8

Audienta posturilor TV de vineri, 9 septembrie, pe intervalul Vocea Romaniei - X Factor, la nivel URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 976.000 10.0 24.1
2 Antena 1 498.000 5.1 12.3
3 Kanal D 470.000 4.8 11.6
4 Antena 3 263.000 2.7 6.5
5 Romania TV 187.000 1.9 4.6

Audienta posturilor TV de vineri, 9 septembrie, pe intervalul Vocea Romaniei - X Factor, pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 478.000 10.7 32.9
2 Antena 1 263.000 5.9 18.1
3 Kanal D 132.000 3.0 9.1
4 Prima TV 38.000 0.8 2.6
5 Antena 3 36.000 0.8 2.4

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Bravo ProTV! Vocea Romaniei a sters inca o data pe jos cu kix factor! In intervalul 20.26 - 23.07 Vocea a obtinut 11.1 rating si 34.2% market share, in timp ce antenuta 1 a obtinut doar 5.5 rating si 17% share. Juratii kix factor suntOK, dar, formatul e expirat, in SUA, cea mai importanta piata de televiziune, a fost anulat.
  • boro boro
    Previzibil. A1, mereu aproape...
  • gcallen gcallen
    vezi pe aici comentatori partizani de la infect media group hantena 1234, emisiunea de la protv vocea romaniei este mult peste 0 factor,imagine hd , sunet de calitate , orchestra live,scena , public, prezentare totul denota profesionalism la jumate de pret fata de hantena 1, calitate a imaginii proaste , juriu cu glume proaste, scena , redare totul pe buget dublu si totusi apare ca ..un spectacol ieftin de prost gust...go pro @@!!!
  • andrei-constantin andrei-constantin
    pe intervalul 20:00 -22:00 nu cumva kanal d a fost pe locul II pe national si urban cu serialul ,,gunes,, ???
  • mile mile
    iuli , iar aberezi, stii foarte bine ca la comercial kanal d nu poate sa fie peste antena , celelalte nu conteaza
  • Iuli Iuli
    Audientele au crescut fata de anul trecut, pentru toate cele trei televiziuni generaliste.
    http://www.paginademedia.ro/2015/09/audiente-x-factor-n-a-fost-mai-mult-decat-voce-nici-in-acest-inceput-de-sezon-vocea-romaniei-cifre-aproape-duble-fata-de-x-factor

    Eu m-am uitat la X Factor, dar si la Vocea.
    Doar ca X Factor a fost mult mai ok, mai ales Carla's Dreams. La Vocea au mers persoane pe pile.. Cel putin in prima editie.

    Antena1 a avut noroc ca a prins locul 2, sa vedem saptamana viitoare ce face, cel putin vineri cred ca o sa fie pe 2, iar sambata pe 1.
    N-au cum sa bata Supravietuitorul cu emisiunea Chefi la cutite, mai ales ca gospodinele nu vor lasa serialul Gunes. Antena1 o sa iasa pe 3 luni, marti, miercuri, joi si duminica
  • mileu mileu
    Mile se arunca de la balcon saptamana viitoare :)
  • Marius Vlad Marius Vlad
    Calitatea audio pe PRO a fost groaznica..... Distors pe audio si mixat aiurea. XFactor a progresat foarte mult pe montaj si ingineri de sunet desii suspectez ca folosesc autotune pe anumiti concurenti. Dezamagitor calitatea pe PRO.
  • Bruno Bruno
    Vocea Romaniei , Pro tv, sunt urmarite , sau este urmarit din pricina oamenilor care dau pe pro tv doar din instinct . La Antena 1 X factor e mai international decat tot pro tv ul . Acum nu trebuie sa inteleaga toti romanii. Hahaha. Deci aa vedem ce au facut din SURVIOVOUR. pentru ca PRO nu are vedete talentate. Talentul se vede doar in Audiente. Hai noroc la toata lumea si ... sa trăiască Pagina Media ca altcineva nu lauda Pro Tv.. hahah
  • F F
    Lasă invidia mile și uita te la acces direct dacă îți place.

    Una peste alta, chiar și cu audientele astea, e bine ca Antena nu are strategia de primăvară în zilele de vineri, în care privea după margine. Vestea proasta pentru ei e ca se pare ca X Factor nu funcționează. De vina cred ca e și formatul cam învechit, care a rămas mult în urma The Voice în întreaga lume.

    Cat despre Kanal D, văd ca au reușit sa impună un nou serial, cel puțin pe național și urban. Nu mă așteptam să le fie atât de ușor.
  • Dan Dan
    Desi eram mare fan vocea si m-am uitat aseara, chiar sunt surprins de diferenta atat de mare in audiente. Calitatea show-ului a scazut mult din punct de vedere al productiei. Calitatea video dar mai ales audio au lasat mult de dorit aseara. Mai mult sound clipping nu am auzit in viata mea, imi venea sa inchid televizorul. Piesele sunt mediocre si nu am vazut niciun moment care sa aiba magia sezoanelor trecute. Studioul e mic si urațel iar decorul din backstage e dezastru.
    Momentul de inceput in care au cantat antrenorii a fost foarte bun ca imagine si grafica, in rest a fost praf.
    In schimb, din ce am apucat sa vad, la X Factor s-au mai îmbunătățit lucrurile, si tipul de la Carla's e simpatic.
  • mile mile
    marean , tu o asculti pe castigatoarea vocii sau pe loredana , nu cred
  • mile mile
    ce va grabiti cu audiente , dar in alte zile nimic , e normal sa faca rating daca manelista loredana si micul hozzart sunt modele in romania , de aceea nu ajung nimic castigatorii , pt ca nu promoveaza valori , nimeni nu mai stie cum o chema pe castigatorea de anul trecut , nu a scos nimic pe piata
  • mile mile
    ce va grabiti sa dati audiente , dar la acces direct nu le mai dati , e normal ca fac rating , daca manelista loredana si micul hozzart ne sunt modele copiilor , dar de aceea castigatorii de la vocea nu ajung nimic , pt ca nu promoveaza valori
  • marian marian
    MILE UNDE ESTI UN SHOU CU TOT CE TREBUIE / FOARTE BUN SA VEDEM LUNI SUPTRAVIETUITORUL CAT FACE

Trimite un comentariu

sus