Skip to main content

În puii mei, sezon nou, din octombrie. Emisiunea, mai scurtă cu o oră, va fi completată de serialul Băieți de oraș

 
În puii mei, sezon nou, din octombrie. Emisiunea, mai scurtă cu o oră, va fi completată de serialul Băieți de oraș

Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”. Producția a fost programată miercuri, din 5 octombrie, de la 20.30.  

Emisiunea de divertisment a lui Mihai Bendeac va fi mai scurtă cu o oră decât în sezoanele precedente. Va fi completată însă, tot de o producție care îl are pe Bendeac în centru: serialul de comedie „Băieți de oraș”.

Publicitate

În puii mei va fi pe TV în intervalul 20.30 - 21.30. Apoi, de la 21.30 este programat Băieți de oraș, un serial ce îi are în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu' și Versace, personaje desprinse din sezonul trecut al emisiunii „În puii mei”.

“Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac.

Bendeac, despre colegii din serial: „Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu', țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial.”

De la ora 22.30, „În puii mei” revine cu Xtra Show.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro și pe Pagina de Facebook

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu