Skip to main content

iUmor cu Bendeac, Delia și Cheloo în juriu, debut în octombrie. Câștigătorul sezonului trecut va fi prezentator

 
iUmor cu Bendeac, Delia și Cheloo în juriu, debut în octombrie. Câștigătorul sezonului trecut va fi prezentator

Talent-show-ul Antenei 1, iUmor, va reveni în această toamnă cu al doilea sezon. Emisiunea jurizată de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo a fost programată de Antena 1 începând din 2 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Show-ul vine și cu schimbări la capitolul prezentatori. Andrei Ștefănescu a părăsit show-ul și a fost înlocuit de magicianul Vlad Grigorescu, cel care a câștigat marele premiu în primul sezon. Grigorescu va fi partenerul lui Șerban Copoț, cel care a apărut și în sezonul trecut. 

Marele premiu pus la bătaie de Antena 1 este ca și la prima ediție, de 20.000 de euro. 

Publicitate

Delia: „iUmor vine cu şi mai mult umor. Nu credeam că o să mai fiu surprinsă, dar pot să vă zic un lucru concret: românul este inventiv şi are simţul umorului în sânge. Şi încă ceva: o să fiţi martorii unui moment artistic de tip portret... pfff, nici nu ştiu cum sa vă zic fără să stric surpriza. Şi asta e doar una dintre ele! Sunt entuziasmată tare de tot de acest nou sezon!”.

Mihai Bendeac: „La iUmor există o singură certitudine: niciodată să nu spui niciodată. Am văzut lucruri uimitoare, hilare, șocante. Am văzut numere excepționale. Am văzut comedianți care vor avea, pe viitor, un cuvânt de spus. Am aplaudat actori talentați. În plus, însă, acest show îmi agravează starea psihică. Ceea ce nu e neapărat amuzant. Fiindcă, din nou, au avut loc evenimente care au făcut "să-mi plece capul."

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte bine ***, erau plictisitori si neinteresanti.

    p.s.: Azi la Antena 1 rula un promo cu un serial nou: "Baieti de oras" cu actorii de la In puii mei

Trimite un comentariu