Skip to main content

Kiss TV, Magic TV și Rock TV vor avea și variante HD

 
Kiss TV, Magic TV și Rock TV vor avea și variante HD

Posturile Kiss TV, Magic TV și Rock TV, lansate la începutul acestei luni, vor emite în curând și în HD. Societatea Antenna Group din Grecia, care operează cele trei televiziuni, a informat Consiliul Național al Audiovizualului despre acest fapt. 

„Dorim să intrăm și în format HD, având în vedere că acesta este trendul”, a explicat Romeo Repta, reprezentantul postului în fața membrilor CNA. 

Posturile Magic TV și Rock TV au primit licență audiovizuală la începutul acestui an, iar în luna august CNA a aprobat intrarea în emisie a celor două posturi. 

Posturile Magic TV și Rock TV emit deja în rețeaua INES și urmează să intre și la UPC, ultima dată avansată fiind 15 septembrie, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. 

Publicitate

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Kiss TV nu a fost proaspat lansat, asa ca prezenta lui in propozitia in care autorul articolului ne vorbeste despre Rock TV si Magic FM nu este nimerita.
  • hai ca e bine....24 shr 8.8 rtg chefi la cutite vs 23 shr 8.7 rtg supravietuitorul asta pe durata emisiunii chefi la cutite:))))))))))))))))......pe durata supravietuitorului .... protv 23 shr vs antena 22.3.... ESEC TOTAL!!!!!!... eu sunt curios de ce paginademedia nu pune rtg-urile acum?....
  • Supravietuitorul a fost un esec la Pro.. 23% share pe comercial
    http://supravietuitorul.protv.ro/stiri/in-prima-editie-supravietuitorul-doi-concurenti-au-fost-eliminati-dupa-numai-zece-minute-petrecute-pe.html

Trimite un comentariu