Skip to main content

Lansarea iPhone 7 a „inundat” online-ul românesc

 
Lansarea iPhone 7 a „inundat” online-ul românesc

Lansarea iPhone a fost peste tot în oline-ul românesc: presa online, bloguri, Twitter sau Facebook. Peste 960 de menţiuni pe subiectul iPhone 7, în nici 24 de ore de la lansare, arată o analiză FaceBrands, pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Mai exact, între cele aproape 1.000 de refeririri pe subiectul iPhone, FaceBrands a numărat peste 380 de postări pe Twitter, în jur de 100 de menţiuni pe bloguri , alte 160 pe Facebook, iar în presa online au fost peste 200 de articole.

Buzz-ul s-a simţit în online şi cu o zi înainte de lansare: peste 1.300 de menţiuni pe subiectul noului dispozitiv de la Apple, arată monitorizarea FaceBrands.

Apple a lansat miercuri iPhone 7. Ecranul noului iPhone are rezoluţie Retina HD care promite o luminozitate mai bună cu 25% decât modelul anterior, potrivit agenţiei de presă News.ro.

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne.

Apple a schimbat butonul principal, trecând la un sistem cu feedback haptic, ce poate sesiza diferite nivele de presiune şi reacţiona, ajutat de iOS 10, în diverse feluri. Poate fi folosit pentru mesaje, notificări şi diverse alte facilităţi.

Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus