Skip to main content

Cuplu la Bucureşti FM: Nu avem Răzvan şi Dani, încercăm Răzvan şi Bari

 
Răzvan Petre(foto dreapta) şi Laufer Bari
Răzvan Petre(foto dreapta) şi Laufer Bari

Matinalul postul Bucureşti FM revine de luni cu o echipă de prezentatori. Bună dimineaţa, Bucureşti, emisiunea de dimineaţă a unui dintre posturile publice, va fi prezentat de Răzvan şi Bari. Este vorba despre Răzvan Petre (cel care prezenta până acum matinalul) şi nou venitul Laufer Bari.

Publicitate

Emisiunea de dimineaţă de la Bucureşti FM va intra zilnic, din 12 septembrie, de luni până vineri, de la 6.30.

O altă noutate în grila de toamnă a postului Bucureşti FM este emisiunea În Comunitate, ce revine într-o nouă formulă, prezentată de Mihaela Ioniţă şi Răzvan Ursuleanu. „Mihaela are păreri, Răzvan are opinii. Unul e ”pentru”, celălalt ”total împotrivă”. Unul e yin, celălalt yang.”, anunţă reprezentanţii postului.

Emisiunea va fi dfiuzată zilnic, de luni până vineri între 14 şi 15. Ne sfătuiesc să nu ne abţinem şi, dacă simţim că trebuie, să spunem în direct la 021.314.31.90, sa expediem mesajul la 0741.22.22.02 sau să postăm comentul pe Facebook.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lungu Adrian Lungu Adrian
    Trista "miscare de trupe" a acestui post de radio. Sa renunti la o profesionista ca Mirela Oprea, pentru a o inlocui cu doi baieti, buni poate ca DJ... Care o fi ratiunea acestei manevre? Si, ca sa fie si ceva "cirese", ati improspatat colectivul si cu alte doua "rara avis": Nu stiu cum-Lepadatescu si flacaul de la stiri care este bun numai pentru stiri triste (nu-mi amintesc numele, dar stiti voi, precis)...
  • Cristian Cristian
    Un post care ar merita o distribuție ceva mai largă, cel puțin în Muntenia și Dobrogea, poate și sudul Moldovei (Galați) și Sibiu și Brașov.

Trimite un comentariu

sus