Skip to main content

Mircea Marian pleacă de la EVZ, la România liberă

 
Mircea Marian pleacă de la EVZ, la România liberă

Jurnalistul Mircea Marian se desparte de Evenimentul zilei după aproape nouă ani. El va prelua, de la 1 octombrie, funcţia de senior editor pe politic şi economie la România liberă. În plus, el va fi acreditat din partea ziarului la Guvern şi preşedinţie.

Publicitate
Jurnalistul a făcut anunţul astăzi, chiar pe pagina sa de Facebook: „Vă rog să încetaţi orice speculaţii între demisia lui MRU de la SIE şi plecarea mea de la EVZ, începând cu 1 octombrie. Reproşuri, regrete, acuzaţii, mi le voi face în primul rând mie. Deocamdată am început cu o cutie de Mon Cheri, cireşe în lichior şi ciocolată. Viaţa e dură! PS: Plec la Romania Liberă.”
Contact de Paginademedia.ro, Mircea Marian a evitat să detalieze motivele plecării:

„Motivele plecării le-am explicat lui Dan Andronic şi Simonei Ionescu (redactor-şef EVZ - n.r.). Dacă a vrut să asculte bine, dacă nu, nu. Nu am plecat pentru bani. Mi-am promis că voi pleca fără scandal şi am vrut să ne despărţim în condiţii decente.”

Mircea Marian a lucrat la Evenimentul zilei din august 2007. Anterior, el a fost la Adevărul şi la Mediafax.

Totodată, de astăzi, s-a alăturat ziarului România liberă şi caricaturistul şi graficianul Vali Ivan, cel care a semnat desenele din Adevărul, din 2011 până în prezent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Calatorie sprincenata! Spre nicaieri! Un mare om acest Mircea Marian. Aflat ba in serviciul infractorului Andronic, ba in acela al lui Dan Adamescu!
  • Nicu Nicu
    ia cascati ochii aici: in momentul de fata RL face oferte peste oferte, in special in randul celor de la evz. SIngurul care nu a primit oferta este Dan Andronic, in rest, zvonurile sunt ca se lucreaza intens. Si daca nu credeti… Asteptati sa vedeti cati vor mai musca momeala.
    DAR!!!! La RL nu se dau salarii! Oamenii lucreaza pe promisiuni si pe bani cu taraita, pe datorii la casierie! Sunt oameni in redactia RL care nu au avut bani pt spitale si tratamente pt boli grave!!!
    Ii rog pe M Marian, pe M Bot si cine mai e de urmat, sa aiba coloana vertebrala si sa nu-si ia banii lunar, ci sa-i astepte si pe amaratii aia. Daca pentru ei nu s-au gasit 20 de milioane, sa nu se gaseasca 80 pentru ei!
    Asta daca nu vreti voi, „demisionarilor”, sa veniti in redactie cu figuri de sefi intr-o dimineata si sa va treziti ca o coordonati doar pe femeia de serviciu!!!
    Pt. cei de la RL : n-au curaj inca sa va spuna ca sunteti pe faras aproape toti. Nu plecati fara sa va luati banii munciti!
  • Florin Florin
    *** isi schimba cuibul.
  • Sarbu Sarbu
    Urmeaza Silviu Sergiu.
  • stefan stefan
    Mai e vreun mare basist la evz?
    Cred ca doar Mircea Marian mai ramasese.

Trimite un comentariu

sus