Skip to main content

Moise Guran, live TV pe online. Emisiunea de la radio, în direct şi pe site-ul Biziday

 
Moise Guran, live TV pe online. Emisiunea de la radio, în direct şi pe site-ul Biziday

Guran, live la radio, pe online şi pe Facebook. Emisiunea România în direct, realizată de Moise Guran la Europa FM se va vedea online, în timp real.

Publicitate

Producţia lui Guran, difuzată zilnic de luni până joi de la 13.15, va fi de săptămâna viitoare transmisă concomitent, video, pe biziday.ro, Facebook (Europa FM şi Biziday) şi pe europafm.ro.

Biziday are peste 50.000 de unici în fiecare zi, iar pagina de Facebook a emisiunii are 367.500 de fani. Site-ul Europa FM are 27.600 de unici.

Câţi români îl ascultă pe Guran la radio

AUDIENŢE. Romania in direct, emisiune prezentată de Guran de cinci ani şi jumătate la Europa FM, a fost ascultată în perioada 25 aprilie – 14 august 2016 de peste 380.000 de perspane.

Potrivit reprezentanţilor postului, emisiunea este cel mai ascultat program la o staţie privată de radio din România, în acest interval orar (13.15 - 14.00).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dacian Dacian
    Dovada practica ca likeurile nu reprezinta nimic. Mai ales in cazul de fatza, unde sunt de 10 ori mai multe like-uri decat vizualizari si ascultari pe net si prin aer, la un loc. Probabil e la moda sa zici ca iti place de Guran in vreme ce urmaresti minimax.
  • Cristian Cristian
    Cred că i-a luat apărarea lui Gheorghe!
  • Catalin Catalin
    Si pana la urma? Ceva scantei cu Prelipceanu?
    Cum era aia cum ca apare in emisiunile de luni seara?

Trimite un comentariu

sus