Skip to main content

Moise Guran, live TV pe online. Emisiunea de la radio, în direct și pe site-ul Biziday

 
Moise Guran, live TV pe online. Emisiunea de la radio, în direct și pe site-ul Biziday

Guran, live la radio, pe online și pe Facebook. Emisiunea România în direct, realizată de Moise Guran la Europa FM se va vedea online, în timp real.

Publicitate

Producția lui Guran, difuzată zilnic de luni până joi de la 13.15, va fi de săptămâna viitoare transmisă concomitent, video, pe biziday.roFacebook (Europa FM și Biziday) și pe europafm.ro.

Biziday are peste 50.000 de unici în fiecare zi, iar pagina de Facebook a emisiunii are 367.500 de fani. Site-ul Europa FM are 27.600 de unici.  

Câți români îl ascultă pe Guran la radio

AUDIENȚE. Romania in direct, emisiune prezentată de Guran de cinci ani și jumătate la Europa FM, a fost ascultată în perioada 25 aprilie – 14 august 2016 de peste 380.000 de perspane.

Potrivit reprezentanților postului, emisiunea este cel mai ascultat program la o stație privată de radio din România, în acest interval orar (13.15 - 14.00).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dovada practica ca likeurile nu reprezinta nimic. Mai ales in cazul de fatza, unde sunt de 10 ori mai multe like-uri decat vizualizari si ascultari pe net si prin aer, la un loc. Probabil e la moda sa zici ca iti place de Guran in vreme ce urmaresti minimax.

Trimite un comentariu