Skip to main content

Nou redactor şef adjunct la Digi 24. Mădălina Rădulescu, contract încheiat

 
digi 24 (2)
digi 24 (2)

Mădălina Rădulescu, care a ocupat în ultimii doi ani poziţia de redactor-şef adjunct, pleacă de la postul deţinut RCS. Digi 24 are un nou om pe această poziţie. Despre cine este vorba, în continuare.

Publicitate

Contractul dintre Digi 24 şi Mădălina Rădulescu s-a terminat. "E un contract care s-a încheiat", a declarat scurt pentru Paginademedia.ro Mădălina Rădulescu.

Mădălina Rădulescu a fost numită redactor-şef adjunct al Digi 24, o poziţie subordonată direct lui Cosmin Prelipceanu, în noiembrie 2011, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Înainte de Digi 24, a condus departamentul de programe al Realitatea TV.

Fostul producător general, noul redactor-şef adjunct

Noul redactor-şef adjunct al Digi 24 este Cristina Airabedian, până acum producător general Digi 24.

Airabedian are peste 20 de ani de experienţă ca producător. A lucrat la Pro TV încă înainte de lansarea staţiei, pe vremea Canal 31.

După opt ani la Pro TV, a fost producător general Prima TV, apoi a lucrat la posturile Naţional TV şi N24.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • babita babita
    madalina radulescu, o frustrata razbunatoare, ca si alte frustrate, fete batrane si rele, la propriu, de la Digi24... toate stabilesc tot. Peste ele nu poate trece niciun tanar, oricat de talentat ar fi. Ba, mai mult, il tin sub pres si il umilesc de fiecare data cand scoate capul si indrazneste sa isi spuna parerea. Poate noua producatoare, Cristina, asta, va face curatenie adevarata!
  • John Rambo Teszari John Rambo Teszari
    Cam asa e. Dar nu numai no-name-urile de la realitatea fac ca digi24 sa fie la pamant ci si no-mane-urile de la tvr sau din national tv sau chiar protv care s-au aciuat la postul lui teszari doar pt ca a aruncat cu bani in nestire. Cat despre prelipceanu: no-name in antena, no-name in realitatea, no-name in tvr, no-name la digi si cu functie de conducere. Urmeaza sa fie no-name ca purtator de cuvant pe la vreun viitor guvern no-brain.
  • Aurel a lu Teszari Aurel a lu Teszari
    Cred ca e party la Digi24. Madalina Radulescu era cea care facea jocurile lui Prelipceanu. Ea era "fata umana" a RCS. Ea dadea indicatiile cu cine nu trebuie sa apara pe post, ce politicieni trebuie protejati, cine nu trebuie sa fie violat. Plus ca odata cu numirea Madalinei Radulescu ca "bastana", toate no-name-urile de la Realitatea au fost importate la Digi24. Si cand te uiti, la cati bani a bagat RCS-RDS in Digi24, audientele sunt comparabile cu Realitatea Tv si B1, unde sunt oameni mai putini, bugete aproape zero.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Suna ciudata miscarea asta. Sa urmeze oare si debarcarea lui Prelipceanu? El este responsabil pentru aducerea fostilor colegi din Realitatea tv, iar faptul ca se desparte de mana lui dreapta, pare chiar ciudat. Oare incepe sa se prinda Teszari ca si dupa 5ani de emisie, si dupa ce a bagat bani in Digi 24 de nu le mai stie numarul, tot pe ultimile locuri sunt?
  • johhny bravo johhny bravo
    Bre livia tu chiar ai o obsesie cu tevereu :))
  • livia pila livia pila
    Las' ca o ia tevereu pe Raduleasca inapoi, bre. Ca doar e loc de toti "competentii" care-si plang de mila cand nu au unde se duce, iar televiziunea-mama le oblojeste ranile clientelei partidului iubit. Ura!
  • pavel pavel
    si la digisport nici o schimbare?
  • Iuli Iuli
    SED?

Trimite un comentariu

sus