Skip to main content

Paparazzi ruşi ar fi dezvăluit identitatea solistului Carla's Dreams, al patrulea jurat de la X Factor

 
Paparazzi ruşi ar fi dezvăluit identitatea solistului Carla's Dreams, al patrulea jurat de la X Factor

Tabloidul lifenews din Rusia susţine că a dezvăluit identitatea componenţilor din trupa Carla's Dreams, care este şi juratul X factor de la Antena 1, scrie Digi24. Articolul vine chiar după ce solistul formaţiei, a cărui idenitate doar era bănuită până acum, l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune de la Moscova.

El i-a răspuns jurnalistului că au melodii şi în limba română, nu în limba moldovenească. Jurnaliştii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susţin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla's Dreams.

Acesta ar fi Andrei Ţăruş, fostul membru al trupei In Quadro, aşa cum s-a vehiculat în presa de la Chişinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informaţia. În articolul din tabloidul rusesc apar şi fotografii cu ceilalţi membri.

Săptămâna trecută, Carla's Dreams s-a aflat într-un turneu în Rusia şi a participat la mai multe emisiuni TV şi la radio. Potrivit interviurilor acordate în cei patru ani de la lansarea formaţiei, solistul a spus că ei îşi ascund identităţile pentru a avea o viaţă normală în afara scenei.

Solistul trupei Carla's Dreams, aflat la o emisiune TV în Rusia, a contrazis gazda care a afirmat că trupa cântă şi în limba moldovenească.

//i0.1616.ro/media/601/3161/38616/19545285/2/fullscreen-capture-06-sep-16-13701-pm_384.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Swap, daca n-ai citit nimic despre emisiunile alea, inseamna ca au avut audiente ok:)
  • Swap Swap
    Audienta finalei Plasa de stele de duminica? Prima editie Chefi la cutite de aseara? Multumim.

Trimite un comentariu

sus