Skip to main content

TVR a înlocuit teledonul pentru Cuminţenia Pământului cu trei emisiuni în direct

 
TVR a înlocuit teledonul pentru Cuminţenia Pământului cu trei emisiuni în direct

Teledonul de opt ore anunţat în vară de TVR, pentru a strânge fonduri pentru Cuminţenia Pământului, s-a transformat în trei emisiuni care însumează puţin peste patru ore.

Publicitate

TVR a anunţat că duminică, 18 septembrie, va găzdui trei emisiuni Brâncuşi e al meu, îns termenul de „teledon” nu mai este folosit în comunicarea postului public pe acest subiect.

Reprezentanţii TVR nu au putut fi contactaţi pentru a da explicaţii în legătură cu schimbarea de program.

Luna trecută, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, spunea că pe 18 septembrie va fi organizat un teledon naţional la TVR, "în care Guvernul îşi pune mari speranţe că va aduna toate energiile necesare pentru a strânge suma de bani agreată"

Programul celor trei emisiuni:

De la 14.30 - 16.00 se dă startul transmisiunilor în direct din platoul TVR, prima parte a programului Brâncuşi e al tău va fi prezentată de Radu Tudor ne aşteaptă alături de invitaţii săi. El este cel care ne introduce în lumea lui Brâncuşi, pornind din satul natal, Hobiţa, până în cele mai mari centre expoziţionale din Paris sau New York. Viaţa, personalitatea şi opera sculptorului Constantin Brâncuşi sunt ilustrate cu imagini inedite şi mărturii emoţionante, ce ne conving, pe oricare dintre noi, că Brâncuşi e al meu.

La 18.45 - 19.45 - Este a doua parte a seriei Brâncuşi e al meu, ce va consta într-o dezbatere în direct, moderată de Irina Păcurariu, cu invitaţi oameni de cultură şi specialişti în domeniu.

Seara, de la ora 21.10 - 23.00- Este cel de-al treilea talk-show care se va încheia aproape de miezul nopţii. În studio vor fi invitaţi Victor Rebengiuc şi Oana Pellea, ambii implicaţi în campania de strângere de fonduri pentru achiziţionarea operei „Cuminţenia Pământului”, celebrul sculptor Vlad Ciobanu, scriitorul şi jurnalistul Florin Iaru, Petru Lucaci, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România, Grigore Leşe, violoncelistul Adrian Naidin, Matei Stîrcea Crăciun, specialist în studii de antropologie simbolică, precum şi vedete TVR, între care Iuliana Tudor, Cornel Mihalache, Adelin Petrişor, Cătălin Ştefănescu şi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Cred că ar fi cum nu se poate mai potrivit și-n conformitate cu profilul imprimat TVR de doamna Radu sa avem un talk-show avindu-le drept moderatoare pe Emma Zeicescu și pe Oana Lis. Fac o echipa perfecta.
  • dorina corpade dorina corpade
    Sub maiastră conducere a Irinei Radu, sunt aproape sigur ca TVR o va angaja chiar si pe Oana Lis. Atit de dubioase sunt gusturile d-nei PDG. Iar dacă mai primește vreun telefon bine simtit, mai stii pe cine angajează?
  • livia pila livia pila
    Doamna Zeicescu e profesionistă? Vai de capul meu! Cred ca nu ar avea de lucru pe merit personal nici măcar la statia de radioficare din satul meu. Dovada ca de la Realitatea tv era pe lista de concedieri. De unde gluma proastă cu demisia.
  • Cristian Cristian
    Chiar dacă TVR este o televiziune cu probleme financiare trebuie să lucreze cu profesioniști media, iar doamna Zeicescu este un astfel de om, numai la Realitatea a fost reporter și prezentator vreo 10 ani și nu a fost singura colaborare pe care a avut-o.
    Este nedrept că mulți oameni sunt nevoiți să plece din TVR, uneori chiar înainte de a fi puși în valoare de managerii lor, însă nu dați cu pietre în oamenii care deja și-au dovedit competențele la alte posturi TV și care pot pune umărul la realizarea unor emisiuni informative și la postul public.

    Sper că se vor sfârși necazurile TVR și că nu va mai avea parte de administratori puși pe jaf.
  • livia pila livia pila
    Cei mai importanti jurnalisti se află sub numele de SI ALTII. Ca, de exemplu, inegalabila Emma Zeicescu. Noua batjocura la adresa TVR semnatată de numita RADU Irina.

Trimite un comentariu

sus