Skip to main content

Andru Nenciu conduce editorial redacția ProSport, după plecarea lui Costin Ștucan

 
Andru Nenciu conduce editorial redacția ProSport, după plecarea lui Costin Ștucan
Andru Nencnciu (foto dreapta)

NUMIRE. Andru Nenciu, cel care ocupa până acum funcția de redactor-șef adjunct la ProSport, a preluat conducerea editorială a ProSport, după plecarea lui Costin Ștucan, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. 

Până la momentul publicării acestui articol, Andru Nenciu nu a putut fi contactat. Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Radu Marga, șeful Mediafax, nu a comentat informația. 

Publicitate

Andru Nenciu lucrează la ProSport de mai bine de zece ani. 

Reamintim că, săptămâna trecută, Costin Ștucan a demisionat de la ProSport, unde era redactor-șef, după cum paginademedia.ro a anunțat în premieră, AICI. Ștucan a lăsat ProSport pentru departamentul de investigații al Gazetei Sporturilor. 

„Am decis să plec de la ProSport pentru că am primit șansa de a lucra alături de cea mai tare echipă de investigație care a existat vreodată în România. Am crescut alături de jurnaliștii aflați acum la Gazeta Sporturilor, acum voi încerca să țin pasul cu ei. Un clasic al fotbalului ar fi spus că "e o șanse, na-na-ni, na-na-na". (...) În final, îi mulțumesc persoanei de la care am învățat noțiunea de "outstanding". Șerifule, sper să nu mă înjuri! Nu e o chestiune de viață și de moarte”, a scris Costin Ștucan, pe pagina sa de Facebook, după demisie. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nenciu e un ziarist in genunchi, oricine ar fi sef mai bun decat el. Prosport n-are alti oameni in afara de Scutariu sau Udrea, ca au plecat toti din cauza salariilor mici si a lipsei de perspectiva. Cand un sef e presul tuturor, asa vor ajunge si subalternii.
  • E clar: ori esti Udrea, ori Scutariu. Sa zici ca astia doi sunt mai potriviti pentru functia de redactor-sef decat Nenciu e ca si cum ai spune ca o Dacie 1300 e mai buna decat un Ferrari.
  • Poate ca e un ziarist decent Nenciu, eu nu-l consider a fi unul. Problema e ca e tot timpul in genunchi indiferent de interlocutor. Ok, esti total entuziasmat si apreciativ cand vorbesti cu Nadia sau cu Lipa, dar nu cand vorbesti cu Dragomir sau cu mai stiu eu ce mizerabil care a distrus sportul. Prosport-ul e in genunchi de foarte mult timp, iar cu Nenciu o sa moara pe burta, presul tuturor. Asta-i problema si d-aia consider o rusine o aceasta numire. Udrea sau Scutariu erau variante mult mai bune. Iti trebuie tupeu sa faci ceva, nu sa vii la munca direct cu genunchierele puse.
  • Rusine nu e ca a ajuns Andru Nenciu redactor-sef, ci faptul ca n-a fost pus inaintea lui Stucan in functia asta.

    Pe langa faptul ca e un ziarist excelent, are zece ani la ProSport si, in perioada asta, a dedicat mai mult timp ProSport decat viata sa personala.

    Din pacate insa, asta a fost politica ProSport din 2008 incolo: sa aducem oameni de la Gazeta. Oameni care, ulterior, la prima strigare, s-au intors la Gazeta...

Trimite un comentariu