Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Ce a zis Iohannis și ce a scris România TV. Președintele, mitraliat la postul de știri

 
BURTIERĂ LA MINUT. Ce a zis Iohannis și ce a scris România TV. Președintele, mitraliat la postul de știri

Declarația lui Klaus Iohannis că nu va pune un premier penal a declanșat o ploaie de burtiere la România TV. Canalul controlat de Sebastian Ghiță s-a dezlănțuit într-o serie de titluri agresive la adresa președintelui.

Publicitate

"Ponta, reacție după ce Iohannis a spus că nu-l pune premier", a titrat România TV, deși declarația președintelui vorbea de faptul că nu va numi un premier urmărit penal sau condamnat, fără a da un nume. O burtieră asemănătoare a pus și la declarațiile lui Dragnea: "Lovitură pentru Dragnea: Nu-l pune premier".

Ulterior, România TV a pus într-un ritm alert mai multe titluri agresive la adresa lui Klaus Iohannis:

"Ordinul de eliminare"

"Îngenuncheați de președinte"

"Cum se răzbună acum"

"Lista neagră a lui Iohannis"

"Iohannis, ordin de eliminare ca să-și pună premier după alegeri"

"Iohannis măsluiește documente pentru Cioloș"

"Jaf la loterie: oamenii președintelui implicați"

"Planul șoc Iohannis - Dragnea, dovada blatului"

Declarația lui Iohannis:

"Criteriile de integritate sunt evidente. În nici un caz nu voi desemna o persoana urmarită penal sau condamnată penal sau care are probleme de integritate de altă natură. Acest criteriu va fi criteriu eliminatoriu".

Burtierele posturilor de știri după declarația lui Klaus Iohannis:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Irelevant ce scrie pe burtiera... Audienta lor este formata doar din cei care nu prea stiu sa citeasca oricum. Nu cred ca poate lua cineva in serios RTV-ul.
  • Acum cateva luni,ziceați ca RTV e taboid :))
    Oricum cu grafica aia atat de ALERTA ,ecranul arata ca o mizerie.Toata vara ,vedeai seara "vedetele politice " pe plaja.Astea sunt stiri?Inteleg ca sunt si oameni care sunt interesați de tabloid, dar sunt posturi care se ocupa EXCLUSIC cu asa ceva.
  • Romania Tv = post de stiri?:)) De cand? Este interesant ca au dat stiri despre Iohannis, dar nu despre seful lor: Ghita cand s-a denuntat pe el si pe Kovesi
  • "post de stiri".RTV e toata ziua un post tabloid,un OTV 2,doar ca mai mizerabil.Ma intreb daca angajatii aia de la RTV nu au familie?Cand ajung acasa si copii ii intreaba ce au facut?Mint sau zic adevarul si anume ca au mancat niste tone de rahat toata ziua pe post?

Trimite un comentariu