Skip to main content

Cum s-a viralizat în social media proiectul lui Dacian Cioloș, România100: zeci de mii de comentarii și share-uri

 
Cum s-a viralizat în social media proiectul lui Dacian Cioloș, România100: zeci de mii de comentarii și share-uri

Dacian Cioloș, postare-vedetă pe Facebook. Platforma România100, anunțată de Dacian Cioloș, aseară pe pagina sa de socializare a devenit virală pe Facebook. În nicio zi de la publicare, postarea lui Cioloș a fost distribuită de peste 12.070 de ori. La acestea se adaugă 22.790 de like-uri și 1.226 de comentarii.

Publicitate

Potrivit monitorizării FacebrandsPRO, textul lui Dacian Cioloș a fost cea mai comentată postare a unui politician pe ziua de ieri: peste 1.200 de comentarii. 

Totodată, o analiză FacebrandsPRO la solicitarea Paginademedia.ro, arată că site-ul ro100.ro, pe care Dacian Cioloș și-a publicat platforma, a fost distribuit de peste 24.300 de ori. Dar și petiția a fost virală, depășind 11.000 de like-uri și share-uri.

Cum a stat site-ul care a postat platforma?

Platforma a fost publicată pe site-ul RO100.ro. Într- singură zi, ieri, când a fost și lansat, site-ul cu platforma premierului Dacian Cioloș a fost vizitat de peste 100.000 de cititori unici, cei mai mulți (peste 80%) fiind din România. Până în prezent, 31.400 de români au semnat petiția.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • paginademedia presteaza PR politic? Nu e prima data cand observ asemenea tip de activitate.
    Nu e o problema acest lucru, dar sa te pretinzi deontolog (analizand prestatia colegilor de breasla) si defapt sa fi incartiruit politic nu e corect. Nu e corect in primul rand ptr cel care te citeste. Oricum afinitatile media si politice se vad de la distanta

Trimite un comentariu