Skip to main content

DERAPAJ. Audiență cu chiloții în vine. Moment deplasat la iUmor

 
DERAPAJ. Audiență cu chiloții în vine. Moment deplasat la iUmor

GALERIE FOTO. Până unde merge goana după rating cu orice preț? Un moment "artistic" cu chiloții în vine, la propriu, la iUmor, duminică seara.

Un "pictor" s-a prezentat în fața juriului gol pușcă și a desenat portretul lui Mihai Bendeac cu un "penel" mai puțin obișnuit.

Chiar dacă în emisiune zona descoperită era blurată, telespectatorii își puteau da seama ușor ce folosește concurentul pe post de pensulă. Mai mult, pe ecran era postat și că pe Antena Play se poate vedea "varianta necenzurată".

În momentul "actului artistic", pictorul a făcut o serie de gesturi potrivite mai degrabă într-un show pentru adulți. De altfel, artistul, care nu e român, Brent Ray Fraser, este și stripper.

Audiența emisiunii de aseară, aici.

Publicitate

GALERIE FOTO

 

Un moment asemănător a fost anul trecut la Românii au talent, emisiune cu care se aseamănă iUmor. Chiar în ziua de Paști din 2015, în show-ul de pe Pro TV o "pictoriță" a încercat să realizeze un tablou fără să se folosească de mâini, la bustul gol. Momentul a fost semnalat de Paginademedia.ro AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Cum dezbracatu' a participat si la alte showuri , as paria o suma importanta ca numarul este o facatura. Prin asta inteleg ca a fost platit ca sa apara in aceasta emisiune. Ca sa nu mai spun ca tabloul era "pictat" inainte de a-si da jupanul pantalonii jos, de aici si vrajeala cu perdeaua.
  Eu nu am gasit raspuns, dar poate ne lamuresc fanii emisiunii: ce a fost amuzant in numarul acesta? Daca era o emisiune de talente, era clar ca omul are un "talent" natural iesit din comun, dar unde-i umorul? A spus/aratat ceva intelligent, amuzant si nu am vazut?
  Este adevart ca unele (si chiar unii de pe acest site) se uita la "ea" si rad, dar asta nu inseamna ca-i ceva amuzant, ci ca zambetul este ***.
  Mult mai tari sunt glumele care nu au incetat sa apara pe seama acestui portret, toate "in spinarea" lui bendeac: bendeac are o fata *** ***, bendeac la microfon, etc.
  In acest context pare mai degraba o razbunare a celor de la Intact pentru zilele negre facute lor de Bendeac.
 • asta e un articol un pic deplasat.cooncurentul asta a fost si la france got talent,cu acelas numar.nu e absolut nimic deplasat.iumor e interzisa minorilor sub 12 ani,iar formatul Got Talent are un acord parental
 • Cand va fi amenda cam de doua ori mai mare decat banii incasati pe reclamele din timpul emisiunii, atunci se vor schimba lucrurile prin televiziuni. Pana atunci fiti pe faza sa astupati ochii si urechile copiilor.
 • chiar vorbeam aseara cu niste prietene cu care m-am uitat la show. ele fan A1, eu nu. le-am spus ca momentul a fost pt rating insa nu m-au crezut, au zis ca am ceva cu postul respectiv. Dupa mine clar a fost regizat si zic si de ce:
  1. Momentul a fost aproape de ora 10 cand, de obicei, se inregistreaza momentul de aur,
  2. Dansul putea picta cu aproape orice, probabil ca a spus si regizorii au optat pentru schema asta
  3. Intre moment si verdict a intrat un calup de publicitate, plus ca in spotul publicitar de pe saptamana a intrat momentul. Practic, pentru asta "s-au asezat" oamenii la televizor.
  astept verdictul CNA
 • Bine spus Petrisor, iumor se aseamana cu Romanii au talent, doar e copia ieftina a Got Talent. Trebuie mentionat ca momentul cu pictorita de la Romanii au talent a fost difuzat dupa 23.00, in timp ce momentul de laiumor a fost difuzat In Prime Time, cand copiii au acces la TV. Sa vedem daca protectia politica functioneaza, am inteles ca sunt reclamatii la CNA!

Trimite un comentariu