Skip to main content

FOTO. Antena 3, nou atac la jurnaliștii Silviu Sergiu, Mircea Marian și Andreea Pora

 
FOTO. Antena 3, nou atac la jurnaliștii Silviu Sergiu, Mircea Marian și Andreea Pora

Antena 3 a sărit pe ei. Din nou. Postul de știri al trustului Intact a reluat „tema” atacului la jurnaliștii altor trusturi de presă. Mai bine de 30 de minute pe post au rulat secvențe și colaje difuzate de-a lungul timpului la Antena 3, în care jurnaliștii erau „înfierați”.

Au fost imagini din interviul dat de Traian Băsescu, la B1 TV, jurnaliștilor Silviu Sergiu, Mircea Marian și Dan Andronic. A fost „spovedania” lui Robert Turcescu, la B1 TV, sau declarații (nedatate) ale Elenei Udrea despre modul în care ar fi fost plătită Sorina Matei la B1 TV.

Pe post a fost difuzat, printre altele, un colaj dint-un interviu difuzat cu ani în urmă la B1 TV, dat de Traian Băsescu jurnaliștilor Silviu Sergiu, Mircea Marian și Dan Andronic. Clipul a fost modificat astfel încât pe fundal se auzeau diferite sunete: de la pupături, pentru a sublinia întrebările prea ușoare adresate lui Băsescu, la sunete de animale. 

Totodată, pe ecran, apăreau și comentarii sub forma unor texte. „Îl bate Băsescu după emisiune”, a fost unul dintre comentariile apărute după o întrebare pusă de Silviu Sergiu lui Traian Băsescu. „Ăsta spune adevărul din greșeală”, a fost un alt text. 

Publicitate

„Ăștia sunt, iar acum încearcă să se dezică de Băsescu având impresia că lumea e proastă și uită”, a spus Mihai Gâdea în final. 

„Se duc la ziarul lui Dan Adamescu, care a sifonat bani de la societatea de asigurări, din banii oamenilor, să-i bage în propagandă și au impresia că au rezolvat-o. Ei bine, să nu uitați!”, a concluzionat Mihai Gâdea. 

Atacul vine în contextul în care, în urmă cu o săptămână Traian Băsescu a vorbit despre „susținerea” pe care ar fi avut-o din partea anumitor jurnaliști de presă. „Eu nu i-am cerut niciodată nici lui Tapalagă, nici lui Ciocăzanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian să mă susțină vreodată. Nu au avut cu mine discuții pe această temă”, a spus Băsescu.   

FOTO din Sinteza zilei din 4 octombrie:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • e o chestiune de stil, din care transpare clar nivelul intelectual al Intact: genunchiul broastei. Si au pretentia ca vor sa informeze si sa educe poporul. Vax! Manipulare si dezinformare, atat.
  • când cei trei "jurnalişti" şi nu doar ei atacau seară de seară A3 din studiourile B1, nu vă mai sesizaţi, deontologilor !

Trimite un comentariu