Skip to main content

GALERIE FOTO. Jurații Vocea României, personaje de benzi desenate: Rahan, D’Artagnan, Sandokan și Sandy Bell

 
GALERIE FOTO. Jurații Vocea României, personaje de benzi desenate: Rahan, D’Artagnan, Sandokan și Sandy Bell

Cei patru jurați de la Vocea României au ajuns benzi desenate. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga au fost transformați în variantele animate ale lui Rahan (Smiley), D’Artagnan (Moga), Sandokan (Chirila) si Sandy Bell (Loredana).

Publicitate

Loredana a fost cea care a venit cu ideea banzilor desenate, după ce în ultimele patru ediții jurații ale show-ului s-au ironizat pe acest subiect. 

Astfel, la ediția de vineri seara, Loredana le-a făcut cadou colegilor de emisiune animațiile. 

D’Artagnan a devenit un romantic blajin cu chipul lui Marius Moga, Rahan a luat chipul lui Smiley, Sandokan cel razboinic a fost Tudor Chirila, iar în rolul lui Sandy Bell a fost Loredana. Cum nimeni nu îi atribuise niciun personaj lui Pavel Bartoș, Loredana l-a transformat în… Super Gel.

„Am vrut să le dăruiesc o amintire cu acești super eroi pe care i-am impersonat, fără să vrem, în această ediție de la Vocea României”, a spus Loredana explincâdu-și gestul.

Desenele au fost realizate în colaborare cu echipa supererou.ro, aceeași care creează și benzile desenate Harap Alb continuă și TFB (tinerețe fără bătrânețe).

GALERIE FOTO. Jurații de la Vocea României, personaje de benzi desenate

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu