Skip to main content

George Dumitrescu, emisiune la TVR 2

 
George Dumitrescu, emisiune la TVR 2

Realizatorul George Dumitrescu se alătură TVR 2, post la care va prezenta un nou program.

El va avea o emisiune de actualitate, pe tronsonul de acces prime-time, după modelul Actual pe 2 potrivit informațiilor Paginademedia.ro. 

Publicitate

George Dumitrescu: „Televiziunea Română rămâne un reper de echilibru şi calitate editorială. Noul management are o şansă reală de reaşezare la adevărata ei valoare a Televiziunii publice. Iar eu cred în această şansă.”

George Dumitrescu a fost editor, producător sau prezentator în principalele programe informative de la mai multe posturi de televiziune. A fost director de ştiri, a moderat dezbateri pe teme sociale şi politice şi a realizat emisiuni de campanie electorală. El a lucrat la posturi precum Tele7 abc, Antena 1, Realitatea TV și Kanal D.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dumitrescu e sinura achizitie mai de soi. Era bine daca se abtinea si nu ii aducea elogii Irinei Radu si dacă nu participa la emisiunea de lansare a noii grile a TVR 2. In care Diana Pascal si-a mai dat o dată măsura incompetentei sale. Cit despre Adrian Enache si machiajul lui... mai bine tac. Sa respectam baătrânii! Luni a fost o zi de cosmar la TVR. S-au dat in stambă Zeicescu, Arvat (care molfaie cuvinte), Pascal. Faliment curat marca Irina Radu, penalul Zgabercea si cumularda Tompea. Adio, s-a sfârșit. TVR va fi curând pe catafalc. Irina Radu își va indeplini misiunea.

Trimite un comentariu