Skip to main content

Ionuț Cristache va realiza România 9, la TVR 1

 
Ionuț Cristache va realiza România 9, la TVR 1

Jurnalistul Ionuț Cristache, care a trecut recent de la Antena 3, la TVR 1, va modera de luni, 31 octombrie talk-show-ul din prime-time. România 9 este numele emisiunii pe care o va găzdui Cristache. 

Emisiunea va fi zilnic, de luni până joi, de la ora 21.00, la bătaie cu Sinteza zilei a lui Mihai Gâdea.

Publicitate

Reamintim că, săptămâna trecută, TVR a anunțat că Ionuț Cristache s-a alăturat televiziunii publice, unde va prezenta, la TVR 1, principalul talk-show al postului. 

Irina Radu, şefa TVR, despre venirea lui Cristache la postul public:

„Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască, împreună cu o echipă, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor şi cerinţelor pieţei Televiziunea publică are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o nouă perspectivă, mai mult curaj, imaginaţie, verb potrivit şi pentru publicul mai tânăr”.

CARTE DE VIZITĂ:

Jurnalistul are o experienţă de opt ani în media. El a debutat ca redactor la secţia din teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator.

În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani.

A realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, el a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu