Skip to main content

VIDEO. Liviu Dragnea, mesaj dur pentru șeful radioului: „Cum și-a permis acum câteva minute să-l amenințe la telefon pe liderul de grup de la PSD?”

 
VIDEO. Liviu Dragnea, mesaj dur pentru șeful radioului: „Cum și-a permis acum câteva minute să-l amenințe la telefon pe liderul de grup de la PSD?”
Liviu Dragnea

Mesaj dur de la Liviu Dragnea pentru Ovidiu Miculescu, șeful radioului public, de la tribuna Parlamentului, imediat după ce legea care elimină mai multe taxe, printre care și cea radio-TV, a trecut cu unanimitate.

Publicitate

Liviu Dragnea a spus că Ovidiu Miculescu l-ar fi sunat pe liderul de grup al PSD și l-a amenințat, spunându-i "O să vedeți voi ce o să pățiți".

"Asta este atitudine de independență a acestui domn", a spus Dragnea. "Îl întreb public: a fost numit politic sau nu? Și să răspundă", a adăugat el.

Liviu Dragnea, la tribuna Parlamentului:

„Îl întreb pe domnul Miculescu, de la radio, aici în fața presei și de la tribuna Parlamentului: Cum și-a permis acum câteva minute să-l amenințe la telefon pe liderul de grup de la PSD? Directorul postului de radio public al României: O să vedeți voi ce o să pățiți! Asta este atitudine de independență a acestui domn. Îl întreb public: a fost numit politic sau nu? Și să răspundă.”

Ovidiu Miculescu a fost numit la șefia radioului public în anul 2012 la propunerea PSD. 

Video, cu discursul lui Liviu Dragnea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Du-te acasa hotule. La fel si adormitii din parlament. Votati legi de *** pentru binele vostru, hotilor.

    ***

Trimite un comentariu