Skip to main content

Mai mulți angajați ai radioului public, protest față de eliminarea taxei radio-TV

 
Mai mulți angajați ai radioului public, protest față de eliminarea taxei radio-TV
Sursa foto: Facebook Marius Dorian Tanase

Angajaţii din Radio România au protestat în această dimineață în faţa instituţiei împotriva eliminării taxei radio-TV, proiect aflat pe agenda Parlamentului.

Publicitate

Potrivit agenției de presă News.ro, la București s-au strând în fața instituției în jur de 100 de persoane. 

Pe Facebook, angajații au numit protestul o „pauză de cafea”. Astfel de proteste simbolice au mai avut loc și la sediul Radio România din Târgu Mureș și la Reșița. 

Pe pagina de Facebook a București FM se anunță că astfel de ieșiri „la cafea” vor mai continua: „Am baut o cafeluță... O s-o mai facem... până când va fi pe placul nostru... poate mai dulce, poate mai rece... #NuDistrugetiRadioulPublic

 

Și la Radio Reșița: 

Foşti șefi ai Societăţilor Române de Radio şi Televiziune au semnat, săptămâna trecută, o scrisoare deschisă în care spun că iniţiativa parlamentară de a desfiinţa taxa radio-tv "este deosebit de periculoasă pentru democraţia României", după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Firma mea plateste 80 lei pe luna = taxa radio 30 lei si taxa TV 50 lei. 960 lei/an. De ce oare? Nu ne luam informatiile nici de la unii, nici de la altii. Cate firme din Romania sunt obligate sa cotizeze lunar 80 de lei catre aceste servicii de care nu beneficiem efectiv? Doar pentru ca avem o afacere in Romania trebuie sa-i platim si pe acesti oameni? Dar ce ne ofera ei noua in schimbul acestor taxe lunare?
  • RRA- un cuib de nepotism și lichelism politic de nedescris, clanuri seculare care fac legea, obedienta politica totala, standarde profesionale extrem de joase
    Pe scurt radiografia unui sistem corupt pana la baza, o rușine a mass media.dacă urmăriți pozele sunt majoritatea oameni peste 50 de ani care visează doar la o pensie liniștită. Pentru mulți RRa a fost unicul loc de munca, deci nu au termen de comparație.
  • Pai in general jobul bugetarilor la asta se rezuma "o pauza de cafea" toata munca lor este defapt o "pauza de cafea".
  • In loc de "Mai multi angajati" puteati sa dati in titlu: "Cateva familii". Protesteaza pentru ca se va termina cu diurnele mai mari ca la Microsoft, cu salariile uriase, primele colosale si practic 3-5 ore de munca pe zi, totul relaxat.
  • Au protestat doar "***" lui miculescu :)) Adică 8% din din angajații srr, deregula la astfel de " proteste" ies frecătorii de menta, sunt curios daca vor primi vreo prima pentru asta...
  • Sa protesteze pana nu mai pot eu nu vreau sa mai platesc , pentru ca nu ascult nimic la radio si nu urmaresc tvr ,

Trimite un comentariu