Skip to main content

Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu

 
Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu

Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu, proprietarul publicațiilor Ciao. Ea va trebui să să-i plătească daune morale omului de afaceri. Motivul? Mai multe postări de pe pagina sa de Facebook despre Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună.

Instanța o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informațiilor postate pe portalul instanțelor din România. 

Publicitate

Procesul celor doi a început încă din 2014, când Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook mai multe postări în care îl acuza de șantaj și corupție. Atacurile veneau în contextul unor probleme dintre Radu Budeanu și fosta sa soție, Dana Budeanu. 

La scurt timp după aceste atacuri, Budeanu a obligat-o pe Mihaela Rădulescu, în instanță, să șteargă postările considerate defăimătoare (detalii, AICI). Apoi a urmat procesul, pe fond, prin care Budeanu i-a cerut vedetei de la Pro TV despăgubiri.

În luna mai a anului trecut, Budeanu a avut câștig de cauză în prima instanță, la Tribunalul București. Instanța a stabilit că trebuie să-i plătească lui Budeanu 4.000 de lei, daune morale, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Decizia nu a fost însă definitivă, atfel că ambele părți au atacat-o la Curtea de Apel, iar ieri aceasta a decis definitiv să respingă ambele apeluri. Astfel, rămâne în vigoare decizia Tribunalului, potrivit căreia, Mihaela Rădulescu trebuie să-i plătească lui Budeanu 4.000 de lei despăgubiri.  

 

 

 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu