Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Cui i-e frică de camerele din secţiile de votare”

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Cui i-e frică de camerele din secţiile de votare”

Planurile antifraudă electorală ale Guvernului, ruşinea suferită de România la Paris şi semnătura actualului Ministru de Externe pe o carte de propagandă comunistă, principalele subiecte din ziarele de azi.

Publicitate
  • Adevărul deschide ediţia de azi cu planul Guvernului de a supraveghea video procesul electoral, pentru combaterea fraudelor.
  • România liberă scrie pe prima pagină despre cum actualul ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, a semnat o carte de propagandă în care apar 500 de citate din Nicolae Ceauşescu.
  • Evenimentul zilei tratează în prima pagină subiectul ruşinii suferite de producătorii români la târgul de alimente de la Paris.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din primele pagini ale ziarelor de azi:

Adevărul titrează azi: “Cui i-e frică de camerele din secţiile de votare”

Potrivit cotidianului, “după implementarea softurilor pentru împiedicarea votului multiplu, Ministerul de Interne vrea ca, după închiderea urnelor, procesul electoral să fie supravegeat audio-video. Analiştii spun că măsurile sunt bine-venite, în condiţiile în care în România voturile încă se numără manual.”

România liberă iese azi cu titlul: “Stima noastră şi mândria, Comănescu România”

„Într-una din cele mai grele perioade din istoria României comuniste, actualul ministru de Externe a semnat o carte de propagandă care cuprinde peste 550 de citate din fostul dictator comunist. În plin avânt al cultului personalităţii fostului dictator, în 1981, apare la Editura Politică lucrarea ‘Relaţii internaţionale, documente. România şi noua ordine internaţională’”, scrie RL în deschiderea ediţiei de azi.

Evenimentul zilei, pe prima pagină: „Cum s-a făcut România de ruşine la Paris. Culisele eşecului de la târgul alimentar”

Conform informaţiilor de pe prima pagină din Evz, “Adi Hădean, Master Chef, a făcut primele dezvăluiri. Acum se caută vinovaţii pentru cel mai nou scandal legat de participarea României la târgurile internaţionale. Aceştia vor răspunde pentru ruşinea pe care producătorii români care s-au dus să-şi promoveze produsele la unul dintre cele mai mari târguri de alimentaţie din lume, SIAL Paris, au îndurat-o.”

Click: „Soţul Andei Adam fura bani cu cadruri false?”

“În loc să pregătească petrecerea de un an a fiicei, Anda Adam să acum cu inima cât un purice pentru soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu. Ieri dimineaţă, procurorii le-au percheziţionat locuinţa din Bucureşti, iar bărbatul a fost dus cu mandat la DIICOT Constanţa. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 12 ani de puşcărie”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus