Skip to main content

Taxa radio-TV rămâne. Deputaţii din comisia buget-finanţe au votat în unanimitate păstrarea acesteia

 
Taxa radio-TV rămâne. Deputaţii din comisia buget-finanţe au votat în unanimitate păstrarea acesteia

REVENIRE. Deputaţii din Comisia de Buget-Finanţe au acceptat în unanimitate scoaterea taxei radio-TV de pe lista celor 102 taxe pe care PSD vrea să le elimine, printr-un proiect de lege. Legea a trecut fulger prin Senat, iar în prezent este în Camera Deputaţilor, unde a trecut şi de comisia de Buget-Finanţe. Mâine, anunţă presa, proiectul de lege va fi dezvătut în plenul Camerei Deputaţilor (cameră decizională).

Publicitate

Astfel, în şedinţa de astăzi a comisiei s-a depus un amendatment pentru eliminarea din lista de 102 taxe la care PSD doreşte să renunţe, la taxa radio-TV. Potrivit Digi24, amendamentul a fost votat în unanimitate de membrii Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor. Cu acest amendament, proiectul de lege a primit aviz pozitiv din partea comisiei.

CONTEXT. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017. Acest proiect vizează, printre altele, şi eliminarea taxei pentru posturile publice de televiziune şi radio.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Livia Pila care scrie mai sus e o impostoare. Eu sunt cea adevărată. Și nu admit cu nici un chip să mi se folosească identitatea pentru proliferarea sintagmei MOLDOVENI ROȘII! E clar, uzurpatoareo?
  • livia pila livia pila
    Taxa ramane, falimentul TVR e aproape. Au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, in campanie electorala, tot felul de moldoveni rosii si, ca urmare a intrarii pe post a noii grile si a mutarii unor emisiuni pe alte canale, audientele tvr1 si tvr2 sunt la pamant si scad in continuare. "Felicitari" groparilor tvr, psd-istii Irina Radu si Cristian Zgabercea.
  • Gabi Gabi
    Deci firma mea va plati in continuare 80 lei/luna, 50 lei taxa tv si 30 lei taxa radio pentru niste servicii pe care nu le-am solicitat, nu avem nevoie de ele, nu ne ajuta... Adica 960 lei/an. Doar pentru ca firma este in Romania.
  • Iuli Iuli
    Prima sursa de finantare a TVR si Radioa Romainia? Pai publicitatea nu aduce bani de 2-3 mai mult? Sa nu uitam ca Radio Romania este printre primele 3 radio-uri din Romania. Eu zic ca ZU si Kiss sa primeasca si ei taxa, pentru finantare!
  • Anonim Anonim
    noi cetateni romanii de rand am cerut eliminarea taxei tv radio , si nesimtiti de parlamentari au votat sa ramana , atunci sa plateasca parlamentari , nu noi , ca vad ca noi cetateni degiaba zicem si degiaba avem presedinte ca nare nici o putere este doar de forma si noi am votat de forma pentru ca nesimtiti de parlamentari sa faca ce vor ei nu cum vrem noi oameni de rand , jos parlamentul corupt mafiot etc , si sus cu rege si regina . :)
  • Cristian Cristian
    Taxa radio+tv nu este decât de 11 euro pe an, nu este exorbitantă, chiar dacă nu este mare, este principala sursă de finanțare a celor două instituții.
    Eu cred că este o taxă rezonabilă și trebuie păstrată.

    Cât despre cei are au votat păstrarea ei: A fost unanimitate, deci taxa a fost votată de toate partidele parlamentare :)

    Cred că prin propunerea asta cineva le-a dat de înțeles celor din TVR că ar fi bine să nu ceară nici mărirea taxei, nici măriri de salariu.
  • gigi gigi
    Daca sunteti curiosi cine sunt cei care au votat pentru pastrarea taxei ratio-tv: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.co?idc=2

    Macar acum stiu sigur cu ce partide nu o sa votez in iarna.

Trimite un comentariu

sus