Skip to main content

VIDEO. „Un an. Un minut şi o secundă”, documentar despre Colectiv, la Digi24

 
VIDEO. „Un an. Un minut şi o secundă”, documentar despre Colectiv, la Digi24

La un an de la tragedia care a omorât 64 de tineri şi a rănit alte câteva sute, Digi24 lansează un documentar despre suprevieţuitorii indendiului din clubul Colectiv.

Publicitate

Producţia Un an. Un minut şi o secundă va fi difuzată în premieră marţi, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionată la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

„Un an. Un minut şi o secundă” este o producţie România furată ce prezintă momente din viaţa actuală a unora dintre cei care se aflau în clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie 2015.

Documentarul prezintă şapte poveşti ale unor oameni care fac tot posibilul, în fiecare zi, să-şi dea dreptul la o viaţă normală, cu trăirile, nemulţumirile, speranţele, revoltele şi amintirile lor.

„Tedy, Silviu, Marian, Nelu, Adina, Andreea şi Raluca sunt cei care au acceptat să arate României cât de adînci sunt încă rănile fizice şi psihice pe care focul le-a tatuat în sufletul şi pe pielea lor”, spune reprezentanţii postului.

Echipa care a lucrat la documentarul „Un an. Un minut şi o secundă” este formata din: Mădălina Chiţu (reporter), Maria Racoviţean (imagine); Mihai Dragolea (montaj); Oana Despa (realizator).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • wefwe wefwe
    @ghinion:
    *** M-am plictisit de idioti spalati pe creier ca tine, platiti sa manance ***. ***.
  • ghinion ghinion
    M-am plictisit de subiectul Colectiv, mai ales ca a fost folosit in cel mai *** mod cu putinta pentru a schiba guvernul. Sa-i pupati talpile lui Ponta ca a fost de acord cu plata spitalizarilor in strainatate, altfel nu mai filozofau supravietuitorii. Altii nu sunt atat de norocosi, ca de pilda cei doi *** din Galati care au fost incendiati de un ***. Pentru *** de ce nu s-au pus in miscare autoritatile ca acum 1 an?
  • Iuli Iuli
    Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei decedati si multa, multa putere celor ramasi in viata..

    Din pacate Romania a ramas la fel, poate mai rau.

Trimite un comentariu

sus