Skip to main content

Alegerile din SUA, de interes pentru televiziunile românești: Pro TV, Antena 3, TVR, Digi24

 
Alegerile din SUA, de interes pentru televiziunile românești: Pro TV, Antena 3, TVR, Digi24

Trump sau Hillary. Media din întreaga lumea este cu ochii pe alegerile prezidențiale din Statele Unite. Și televiziunile din România sunt interesate de eveniment. 

Publicitate

Pro TV a pregătit un documentar pentru momentul alegerilor, Digi24 a trimis echipe și va transmite live aproape toată noaptea, Antena 3 îi are pe Mihai Gâdea și pe Mircea Badea, iar TVR o echipă cu șeful știrilor în frunte. 

Paginademedia.ro prezintă câteva detalii despre programele posturilor pentru ziua de alegeri: 

Pro TV difuzează în această seară, de la 23:30, documentarul Trump versus Clinton, care analizează impactul pe care îl vor avea diverse subiecte importante asupra țării noastre, precum politica sau viitorul NATO, situația refugiaților, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau politica lui Vladimir Putin și strategia de apărare a Rusiei. 

Antena 3 transmite live de la Washington, în această seară, cu Mihai Gâdea și Mircea Badea trimiși speciali.

TVR 1 are în Statele Unite o echipă de trimiși speciali, printre care și șeful știrilor, Claudiu Lucaci. Postul public va difuza în această seară „Noaptea americană” – maraton de dezbateri şi transmisiuni, de la miezul nopţii până la ora 9.00.

Mihai Rădulescu şi Mihai Melinescu se vor afla, pe rând, în studiourile Ştirilor TVR. Adelin Petrişor, Laura Fronoiu, Andreea Anghel şi Ioana Matei vor aduce informaţii din teren, iar Magdalena Moreh şi Claudiu Lucaci se vor afla în punctele importante ale Statelor Unite, cu transmisiuni directe din New York şi Washington.

Digi24 are un corespondent în SUA, Colorado unul din statele care ar putea influența rezultatul alegerilor. În plus, în țară, Alice Iacobescu şi Roxana Lăzărescu, jurnaliști Digi24 transmit de la ambasada SUA din România. Postul de știri va difuza transmisiuni live și pe timpul nopții. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • de cativa ani, cand te uiti la A3 te intrebi in ce tara esti. totul este cu si despre americani si cum sa le facem pe plac. oricine altcineva e dusmanul democratiei sau basist.
    marele expert in politica internationala Badea... se duc toti antenistii prieteni cu Gadea pe banii lu' Felix in SUA, iar si iar. Ma mir ca nu e si Radu Tudor, de de parte cel mai fanatic americanoid pe acolo.
  • Concluzia: dacă -Doamne ferește! - la noapte va fi un cutremur mare în România, vom afla ce și cum și de la televiziunile „de știri”. Noroc cu alegerile americane.
  • Vad multe comentarii pe Facebook cum ca Antena 3 nu e in Washington ci on studio-ul lor cu Casa Alba in spate.Începusem sa cred asta pana cand am dat pe CNN si am auzit ambulanta la ambele posturi ,fiind la câțiva metri distanță

Trimite un comentariu