Skip to main content

AUDIO. Protest la Sport Total FM după ce s-a ajuns la întârzieri salariale. Radu Banciu, printre protestatari

 
Radu Banciu
Radu Banciu

Protest la Sport Total FM. Angajaţi ai postului de radio, printre care şi Radu Banciu, au protestat după ce conducerea a întârziat cu salariile.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, întârzierile ar fi de aproape două săptămâni. Mai mulţi angajaţi au protestat prin reducerea numărului de intervenţii din timpul emisiunilor lor.

Spre exemplu, Radu Banciu, care are emisiunea Unşpe metri la postul de radio, a avut câte o intervenţie, din oră în oră în care a repetat aceeaşi idee:

„Din cauza unei mişcări greviste a unei anumite părţi a personalului acestei staţii, printre care mă număr, nu putem asigura astăzi programele cu care sunteţi obişnuiţi la această oră, chiar dacă sigur astăzi avem o etapă de Liga Campionilor şi în perspectivă o săptămână europeană”,

Contactat de Paginademedia.ro, Banciu a declarat:

„Eu nu pot să vorbesc în numele celorlalţi colegi. Eu am protestat. Mai erau câţiva. Protestul constă în ce s-a auzit pe post şi în faptul că este necesar un interlocutor ca să rezolve nişte probleme. Ori dacă nu poţi să dai de el, nu ştim cu cine să vorbim, nu avem practic cui să ne adresăm de foarte lungă perioadă. Acolo nu există un şef, nu ai cu cine să discuţi, nu avem un redactor-şef, nu e o instituţie care să aibă în momentul de faţă cap şi coadă. A fost o acţiune spontană. Am prmit nişte semnale spre seară (1 noiembrie - n.r.) că se va rezolva problema.

Eu o să fac la fel până când lucrurile se va rezolva.

Eu sunt mai vechi decât postul de radio. Practic, acest post de radio sunt eu, am fost primul care a vorbit la acest post. Lucrez din 2005 acolo. În aceste condiţii, sigur că mi se pare normal să am un interlocutor.

Îţi dau un exemplu, la iTele, care este o televiziune privată din Franţa, este o grevă de peste două săptămâni dintr-un motiv uluitor: au adus un angajat pe care cei pe care cei de la televiziunea respectivă nu-l agreează. A fost angajat un individ care lucra la un post de radio şi care are nişte probleme de hărţuire sexuală a unui minor. Şi cei care lucrează la respectivul post sunt de 15 zile în grevă pentru că nu sunt de acord să-l aibă coleg pe individul acela. În Franţa se ajunge şi la aşa ceva.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corcodus Curiosul Corcodus Curiosul
    Pentru cei curiosi de numarul ascultatorilor: aflati ca postul nu este in ARA (Asociatia Romana de Audiente). A parasit ARA in mod deliberat. De aceea postul nu apare in sondaje, dar asta nu inseamna ca nu este ascultat.
  • john john
    Au ajuns "doctorii" sa isi dea cu parerea! Ce va mai place sa va puneti tinichele de gat si sa iesiti pe strada! SPTFM e singurul radio daca nu da muzica comerciala. Toate celelalte radiouri iau bani de la casele de productie pentru a promova niste lalaieturi. Si le auzi periodic timp de cat a platit casa de productie. Iar voi le ascultati si vi se pare ca e cea mai tare muzica. SPTFM pe langa sport dau si o muzica pe care nu o asculti decat partial la rock fm.
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    @Iuli e un radio foarte slab, cu aganajati modesti si ma indoiesc ca are peste 20.000 de ascultatori pe zi. ce-i drept, e ascultat foarte mult de taximetristi din ce-am observat. cam asta e si nivelul de pregatire a majoritatii angajatilor. banciu e o exceptie, dar sunt o gramada de prepaditi acolo.
  • Iuli Iuli
    Cum am zis, acest radio nu apare nici in top 20 pe National, Urban si Bucuresti

    http://www.paginademedia.ro/2016/09/audiente-in-primele-luni-guerrilla-e-peste-digi-fm-in-bucuresti-pro-fm-puternic-afectat-de-impartirea-frecventelor-cu-digi-fm-top-3-in-tara-si-la-orase-e-impartit-intre-kiss-fm-radio-zu-si-radio-romania

    @john, daca "are destui ascultatori", cati sunt? Ca pe locul 20 din targetul National, Radio Romania Constanta are 40.400, atunci Sport Total FM are 10.000? 5.000?
  • john john
    Iuli, tu esti fan kis sau zu. Alea sunt radiouri la kilogram. Asta chiar e un radio ce are destui ascultatori.
  • john john
    Fotbalistul ala care nu e platit cateva luni are un salariu cat toti de la sptfm. Iar baietii astia nu au incurakat patronii sa nu dea salarii fotbalistilor, ci intotdeauna au apararea fotbalistilor.
  • Iuli Iuli
    cine ii asculta pe astia? Pana sa citesc stirea, nu stiam de existenta acestui Radio. Intra in top 20/30?
  • geo geo
    Băieții, voi vă dați cu părerea despre fotbaliatorii din amară Liga 1 care nu și-au încasat salariile cu lunile și vă dați loviți pentru o întârziere a plății drepturilor salariale de doar 2 săptămâni ?

Trimite un comentariu

sus