Skip to main content

Bradul de Crăciun, aprins de o vedetă a Antenei 1. Cine va fi alături de Gabriela Firea

 
Bradul de Crăciun, aprins de o vedetă a Antenei 1. Cine va fi alături de Gabriela Firea
Sursa foto: Metropotam

Mirela Vaida, vedetă a Antenei 1, va prezenta spectacolul de 1 decembrie în cadrul căruia se vor aprinde luminițele de Crăciun din București. 

Publicitate

Mirela Vaida va prezenta în luna decembrie o serie de evenimente ce vor avea loc în Piața Constituției din București, locul unde anul acesta va fi amenajat Târgul de Crăciun. Primul dintre acestea va avea loc în seara de 1 decembrie când se va aprinde iluminatul festiv din tot orașul, în prezența Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea. 

Mirela Vaida:

„În luna decembrie îmi mut reședința în Piața Constituției! De Ziua Națională vom petrece românește în orășelul lui Moș Crăciun, vom aprinde luminițele în capitală alături de Primarul General, vom mânca mere glazurate, turtă dulce și vom bea vin fiert lângă căsuțele cu produse tradiționale.

Abia aștept să mă întâlnesc cu voi, cu prietenii mei pe care nu i-am cunoscut decât pe Facebook! Mă găsiți acolo în fiecare weekend din decembrie, inclusiv în serile de Crăciun! Muzică, artiști îndrăgiți, dansuri tradiționale, atmosferă de sărbătoare și un Crăciun care sper să aducă la un loc bucuria copilăriei, luminițele bradului, mirosul de portocale și scorțișoară, multe zâmbete și speranța de mai bine.”

Târgul de Crăciun București va fi deschis de pe 1 decembrie și până la 30 decembrie.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu