Skip to main content

VIDEO. Claudiu Săftoiu, fostul șef al TVR, partener într-un post TV de turism

 

VIDEO. Claudiu Săftoiu, fost președinte TVR și fost șef al Serviciului de Informații Externe, este implicat într-un nou proiect TV. Este vorba de Arcadia TV, un canal de turism și călătorii care va fi disponibil începând de anul viitor.

Publicitate

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul Convenției Cabliștilor organizată de Asociația de Comunicații Electronice din România, care are loc pe 10 și 11 noiembrie la Mariott și la care sunt prezenți companii de cablu, reprezentanți ai posturilor TV, precum și reprezentanți ai CNA, ANCOM sau parlamentari. 

Claudiu Săftoiu este partener în proiectul TV cu Mirel Bala. În proiect este implicat și Horia Romanescu, fost director de programe de la TVR, care s-a alăturat proiectului în calitate de director de marketing. 

„Arcadia TV se dorește să fie un canal de călătorii, cultură, istorie. În arhiva noastră sunt peste 2.000 de documentare. Foarte curând vom începe producția de filme românești și documnetare despre natură”, a spus Claudiu Săftoiu în cadrul evenimentului. 

Săftoiu:

„Vrem să promovăm o educație turistică de calitate. Vom avea un parteneriat cu agențiile de turism din România și din străinătate. Intrând în parteneriat, veți împărți profiturile din publicitate împreună cu noi. Având la dispoziție această fenomenală arhivă, putem să apropiem orizonturile lumii noastre și propunând un ghid de călătorie pentru useri.”

Proiectul Arcadia este dezvoltat simultan în 80 de țări. În prezent, Arcadia TV emite în Austria, iar în celelalte țări materialele documentare sunt disponibile online, urmând a se demara intrarea și pe distribuția clasică de televiziune.

Arcadia Television este un proiect finanțat de un holding elvețian - Arcadia Holding. În fiecare din cele 80 de țări, Arcadia Holding lucrează împreună cu parteneri locali, în cazul de față Mirel Bala și Claudiu Săftoiu.

VIDEO. Claudiu Săftoiu, despre proiectul Arcadia TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu