Skip to main content

Comentezi? Eurosport caută un comentator între pasionații de fotbal

 
Comentezi? Eurosport caută un comentator între pasionații de fotbal

Comentezi? Eurosport anunță lansarea unei campanii naționale pentru a găsi un comentator de fotbal din rândul fanilor din România. Marele câștigător va ajunge să comenteze un meci de Premier League. 

Publicitate

„Sub conceptul “Eu, comentator”, campania se adresează tuturor pasionaților de fotbal cu abilități de comentatori și cu vârsta minimă de 18 ani”, anunță reprezentanții Eurosport.

MECANISM.

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie.
 
Un juriu va decide cei 5 finaliști care se vor întrece în continuare pentru titlul de câştigător. Numele finaliştilor vor fi anunţate pe 21 noiembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin, dar şi pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport.
 
În perioada 24 – 27 noiembrie, după faza preselecțiilor, cei mai buni cinci participanți vor intra apoi într-un “cantonament” în urma căruia va fi ales marele câștigător.
 
În perioada de „cantonament” cei cinci finaliști vor parcurge o perioadă de pregătire, înainte de a încărca varianta finală a comentariului pe site, pe 1 decembrie.
 
Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie. Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei. Numele acestuia va fi anunţat pe 19 decembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin. 

Premiul va consta în prezența în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediție a emisiunii Premier League Magazin și experiența unui meci live dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

Arnold Cobilanschi, Directorul de Producție pentru biroul Eurosport din România şi unul dintre membrii juriului, a declarat: “Trebuie să fii bine pregătit, să oferi informaţii corecte şi să poţi adăuga detalii interesante fără să deviezi de la ideea principală.

Un bun comentator trebuie să completeze natural jocul, să-i adauge “sare şi piper”, fără să-l încarce excesiv. Mai mult decât orice, această meserie înseamnă pasiune! Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât mai multe înscrieri. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ma intereseaza footbalul pe eurosport pentru ca sunt cei mai slabi ,insa ma interesa moto gp care deca cand a preluat nu am vazut nici un concurs in direct . Eurosport sunteti cei mai slabi ! Am terminat cu voi !

Trimite un comentariu