Skip to main content

Dance FM, radioul grupului RCS, are o nouă identitate vizuală

 
Dance FM, radioul grupului RCS, are o nouă identitate vizuală

DanceFM îmbracă haine noi. Postul lansat în urmă cu șapte ani, care emite în București pe frecvența 89,5 FM, are o nouă identitate vizuală și un nou slogan - "For Party Animals".

Potrivit reprezentanților postului, noua identitate vizuală a DanceFM a fost dezvoltată și implementată intern.

Publicitate

„Pe lângă știri și evenimente, ascultătorii vor putea afla care sunt preferințele și recomandările DJ-ilor DanceFM, vor putea vota favoriții și vor fi la curent cu cele mai ascultate 20 de piese ale săptămânii, ce vor fi aranjate, ca și până acum, în clasamentul DanceFM Top 20”, spun reprezentanții postului într-un comunicat.

Schimbări au intervenit și în grila de podcasturi DanceFM, unde s-au alăturat nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Claptone, Sam Feldt sau Bakermat. Ora de difuzare a podcasturilor a fost și ea modificată, urmând ca toate mixurile să fie difuzate zilnic, începând cu ora 00.00. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cei de la RCS ar trebui sa rezolve problema de acoperire a postului Dance fm, in Bucuresti are multe zone unde se receptioneaza slab.
  • @"Digi" Radio Transilvania nu e muribund! Tocmai a fost cumpărat, iar noua conducere a promis niște lucruri foarte mișto pentru anul viitor, unele concepte fiind noutăți absolute pentru FM-ul românesc.
  • Pacat ca nu are mai multe frecvente . RCS-RDS ar trebui sa cumpere muribundul Radio Transilvania si sa il transforme in DanceFM.

Trimite un comentariu