Skip to main content

Digi24: Femeia din reportajul The Sun care spunea că muncește alături de copii să ambaleze jucării spune că materialul E o înscenare

 
Digi24: Femeia din reportajul The Sun care spunea că muncește alături de copii să ambaleze jucării spune că materialul E o înscenare

Românii, din nou în centrul unui scandal uriaş provocat de o publicaţie britanică. Ziariştii de la The Sun semnează un material din care reiese că într-un sat de lângă Carei, în judeţul Satu Mare, mai mulţi copii ar fi puşi să muncească şi 13 ore pe zi ca să ambaleze jucării pentru ouă cu suprize, de la Kinder.

Subiectul care a ajuns la toate televiziunile importante din România a fost luat la verificat de Digi 24, iar mama copiilor, care este personaj principal în reportajul The Sun, susţine că totul este o înscenare.

Publicitate

Mama copiilor, Timea Jurj, a spus că nu a înțeles totul în engleză și că cei doi copii nu lucrează 13 ore pe zi.

Femeia a precizat că multe dintre răspunsurile lor au fost modificate de jurnaliștii de la The Sun și că aceștia i-au promis soțului său un loc de muncă în Anglia. Ea a mai spus că este foarte speriată și se gândește la posibilele consecințe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • S-au făcut de râs că muncesc pe nimic fără forme legale...va primi și amendă de 500 lei...și acum încearcă să o dreagă...
  • Din pacate acea doamna a vorbit ce a fost intrebata , ca au denaturat ziaristii e cu totul altceva. Acum vrea sa dea inapoi dar , sa fim seriosi , nu e nici prima , nici nu stiu cum sa-i spun , care face se face de ras ... totusi multe semne de intrebare , cum se ambaleaza intr-un apartament , cine i-a dat de lucru si cine distibuie acele jucarii ambalate ?!...munca nu este o rusine , problema este cum si in ce conditii este facuta .
  • Dincolo de gravitatea situației, indiferent ce variantă e reală, ma gândesc că acum ceva ani în urmă, orice copil din România a mâncat sau poftea să mănânce un ou Kinder și asambleze jucăria surpriză din interior, care exact farmecul ăsta îl avea, de a fi asamblata.

Trimite un comentariu