Skip to main content

GALERIE FOTO. Noile studiouri ale Antenelor, prezentate la Sinteza zilei. Cum vor arăta

 
GALERIE FOTO. Noile studiouri ale Antenelor, prezentate la Sinteza zilei. Cum vor arăta

Grupul de presă se pregăteşte de noile sedii din Pipera. Mihai Gâdea a prezentată aseară la Sinteza zilei cum vor arăta sediile în care posturile grupului urmează să se mute definitiv, după ce în luna martie grupul media a fost evacuat din sediile din Băneasa.

Publicitate

În prezent, Antena 3 are studiourile provizorii la Romexpo. În ultimele lunii s-a lucrat pentru amenajarea studiurilor din Pipera, und egrupul urmează să se mute în următoarea perioadă. Grupul de presă a închiriat spaţiul în care erau studiourile Prima TV, îb care se filmau emisiunea Cronic Cârcotaşilor şi serialul Trăsniţii.

Mihai Gâdea, în debutul emisiunii de aseară:

  • Sediile noastre sunt goale şi acum. Într o zi nişte oameni au intrat în sediile noastre... nici astăzi nu s-a dat nicio explicaţie.
  • Suntem în picioare dar nu avem venit în faţa dvs să mă plâng. De 9 luni de zile muncim pentru a avea un nou sediu.
  • Ziua de astăzi îmi dă speranţă. Simt că este un moment când dreptatea o să vină şi la noi acasă.
  • Noi am rezistat, ciuruiţi cum suntem. Nu e simplu. Deloc.
  • Dvs, ca acţionar ai statului român, în calitatea supremă într-o democraţie. Cetăţeanul este cea mai importantă persoană dintr-o democraţie. Cetăţeanul este cel mai important într-o democraţie. Sunteţi în următoarea situaţie: ne-au spus demult că se Vestea bună este că oricât de rău ţi-ar fi, când şti că ai dreptate nu faci decât să te concentrezi cum să te ridici în picioare. Şi când te ridici în picioare şi te scuturi, ai un singur lucru de făcu: nu revanşă, nu să ne răszzbunăm pe cineva, ci să te baţi pentru dreptul tău cu legea în mână.
  • Există un telefon pe care premierul Cioloş îl ştie, pentru că domnia sa m-a sunat în acele zile şi i-am spus: domnule prim-ministru, am înţeles, am înţeles. Un singur lucru vă rog: vrem un termen rezonabil nu să ne luptăm într-un depozit pentru care să plătim o grămadă de bani. Câteva luni (să mai rămânem – n.r.).
  • Iată că la nouă luni de zile nu suntem încă gata să ne mutăm în noul sediu, pentru că s-a muncit intens, intens, intens, dar nu este deloc simplu. Şi premierul Cioloş mi-a zis: O să vă sun eu, domnule Gâdea. Şi cum v-a sunat pe dumneavoastră, aşa m-a sunat şi pe mine.
  • Antena 3 şi-a propus şi a devenit cel mai echidistant post de televiziune din România. Războiul nostru cu Traian Băsescu, de fapt, războiul lui cu noi s-a terminat prin faptul că el devine istorie. Nu dezvoltăm războaie personale. Ajunge!
  • Apreciez munca pe care a făcut-o Sorin Alexandrescu, directorul general de la Antena Group. Vitală munca sa.
  • Trustul Intact, cu Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU nu ar fi existat dacă nu ar fi fost profesorul Voiculescu. În ultimul an înainte de condamnare, omul din capul mesei tot trimitea emisari. Au fost multe încercări. Şi la un moment dat, când era foarte clar ce urmează să se întâmple, am zis, domne să nu ţii cont că libertatea cuiva urmează să fie luată. Şi mi-a zis aşa: Mihai, eu nu fac niciun fel de târg cu acesta şi în principiu nu fac niciun fel de târg cu nimeni. Există trei cuvinte: onoare, demnitate şi curaj.

CONTEXT. În august 2014, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact şi al PartiduluI Conservator, la 10 ani de închisoare cu executare.

Tot atunci s-a decis ca Sediul Antenei 3, clădirea-turn din Băneasa şi mai multe terenuri să fie confiscate. Sute de metri pătraţi, imobile şi milioane de euro i-au fost confiscaţi familiei Voiculescu, după decizia Curţii de Apel din 9 august 2014. Toate bunurile au intrat în patrimoniul statului. Sediile Grivco şi Antena au fost evaluate anul trecut de ANAF la 32,5 milioane de euro.

GALERIE FOTO. Din studiourile Antenei 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liana Liana
    Rsutacisme glume proaste și stupizenii sunt ușor de debitat și așa cum se rostogolesc în mediul virtual tot așa de iute sunt uitate. Ce rămâne este însă că antenele sunt super discutate comentate și pro și contra ptr că sunt vii active cu maximă audiență cu premii internaționale prestigioase la activ cu profesioniști și asta naște invidii gelozii oricum reacții! Cât se vor mai contestă și huli valorile la noi?
  • vax vax
    S-a mai deschis o groapa de gunoi si in Pipera.
  • Iuli Iuli
    Daca vor emite HD o sa fie excelent. Iasa si Antenele cu "capul in lume"!
  • spagatistu spagatistu
    @Radu,
    Daca nu ai habar despre ce spui, de ce te bagi in vorba? Doar ca sa faci risipa de virgule?
    Ce treaba are plagiatul lui Kovesi cu furaciunile turnatorului securist si cu lamentarile raspopitului? Daca LCK a plagiat, sa se duca dupa Ponta! Desi daca este sa-l credem pe Ghita, taman Ponta a dat ordin sa se acopere acest asa zis plagiat! te cam incurca asta, nu?:))

    Revenind la artiol, de remarcat un lucru interesant: Gadea se plange ca pentru noul "depozit" plateste o gramada de bani . Care va sa zica pana acum platea 2 firfirici pentru sedii si acum pentru un depozit plateste scump. De ce nu luasi mai ieftin coane gadeo? Oare nu cumva asta era pretul pietei? Pai deh mai nea Gadea, acu' ca nu te mai subventioneaza felix din capul mesei si tre ' sa platesti pretul correct, sa vedem cum stai cu profitabilitatea.
  • Radu Radu
    Pt.Marian,tot te legi de Antene,dar,de plagiatul lui Kovesi,nu zici nimic,când nicio comisie nu are curajul sa controleze plagiatul coloanei, întrebarea este...prietenii știu, de ce oare? sau se gașca de la B1,cu patronul care a distrus studiourile Buftea,cică e scula de regizor,dar,e neamul lui Păunescu, marii afaceriști, deci,ciocu mic,și fa o poza de ansamblu,la toți, dacă ești cu adevărat informat.
  • Cristian Cristian
    Datoriile nu sunt ale televiziunilor, care de bine de rău sunt pe plus, ci unei alte companii din grupul Grivco care avea în patrimoniu și clădirea în care își desfășura activitatea grupul de presă Intact, deci companiile din grupul Intact plăteau chirie unei alte companii din grupul Grivco.

    Compania cu pricina a fost executată silit, iar Antena 3, Antena 1, Radio Zu, Antena Stars, Antena Internațional, Radio Romantic, revistele BBC și Jurnalul Național au fost nevoite să își găsească alte spații (fuseseră deja păsuite camm un an de zile).

    Din păcate probleme similare au fost și la Pro TV și la alte posturi TV românești.
    Bine ar fi să vină un investitor străin care să curețe piața.

    Tocmai grupul Intact cred eu că se va menține, chiar dacă nu se va mai întoarce vreodată în vechiul sediu.
  • nile nile
    Sunt la Glina ?
  • marian marian
    Pacat ca in continuare , acestor posturi nu li se confisca tot ce castiga din publicitate toata datoria . altfel nu mai producea emisiuni ................coruptia mai exista in Romania

Trimite un comentariu

sus