Skip to main content

Jocuri de celebritate va avea un nou sezon. Prima ediţie, luna aceasta

 
Jocuri de celebritate va avea un nou sezon. Prima ediţie, luna aceasta

Show-ul Jocuri de celebritate revine. Emisiunea prezentată de Mihai Bobonete va debuta cu cel de-al doilea sezon în a doua parte a lunii noiembrie.

Publicitate

Potrivit Pro TV, noul sezon al emisiunii de divertisment, pusă la bătaie cu tabloidele de noapte, va debuta miercuri, 23 noiembrie, de la 22.30.

Formatul emisiunii presupune un duel între două echipe, una condusă de Octavian Strunilă, iar cealaltă de Paul Ipate. Cele două echipe se vor întrece în diferite probe amuzante.

Show-ul de pe Pro TV, care a avut zece ediţii la primul sezon, a avut în mai multe episoade cifre peste tabloidele de noapte, WowBiz sau Un show păcătos (cifrele ediţie cu ediţie, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Ar trebui sa se difezeze de luni pana vineri, daca tot vor sa faca audienta.
  • Chirea Chirea
    Ca sa ne intelegem, PRO TV a facut un experiment cu acest format, la fel cum a facut si cu Ce spun Romanii. Cele doua formate, experimentate si de Antena 1, au avut succes, motiv pentru care vor mai filma niste episoade.

    In aceeasi ordine de idei, strategia PRO din toamna asta e o varza totala, cu emisiuni mutate de colo colo, saptamani de nedifuzare si tot asa. Eu nu am inteles nimic ca sa fiu sincer si singura emisiune la care m-am uitat de la bun inceput a fost Vocea Romaniei. Jocuri de celebritate le-am descoperit cam pe la a patra editie si cand au inceput sa imi placa, hop s-a terminat sezonul :)))
  • geo geo
    La ăștia un sezon are doar câteva episoade.
    Păi, dacă tot e săptămânal, mi s-ar părea normal ca show-ul să înceapă din septembrie și să țină până prin decembrie...nu așa, mai filmăm câteva episoade și mai zicem că avem un nou sezon...

Trimite un comentariu

sus