Skip to main content

Marius Gavrilă, fost Mediafax, directorul de vânzări al grupului din care face parte Vocea.biz. „Mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internațional”

 
Marius Gavrilă, fost Mediafax, directorul de vânzări al grupului din care face parte Vocea.biz. „Mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internațional”

Marius Gavrilă conduce de la începutul acestei luni departamentul de vânzări al Mandarine International, compania care deține publicațiile Vocea.biz (fost Vocea Transilvaniei), publicație cu acoperire națională, și evonews.com, în limba engleză, ce vizează piețele din SUA și Marea Britanie.  

Publicitate

„Mă voi ocupa de vânzările pe grup, Vocea.biz, cu acoperire nașională, dar mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internațional, ce vizează piețele din UK și din Statele Unite”, a spus Marius Gavrilă, pentru Paginademedia.ro

Marius Gavrilă a condus până recent vânzările Mediafax Group. „Am pelcat de acolo în condiții foarte bune. Pentru mine această oportunitate a apărut într-un moment prielnic. Îmi doream să fac trecerea către online. M-a atras această idee de a crește noi produse”, a spus el pentru Paginademdia.ro.  

Carte de vizită

Marius Gavrilă lucrează în vânzări din 1998, când a început să lucreze la Media Pro Group, ca Sales Reprezentative și Brand Manager. 

Un an mai târziu s-a alăturat vânzărilor Ringier Romania, unde s-a implicat, printre altele, în relansarea Gazetei Sporturilor. 

Din 2000 a trecut la Regie Radio Music, compania care se ocupă de vânzarea de publicitate pentru Radio 21 și Europa FM. A început ca account manager, iar în 2007 a devenit director de vânzări, funcție pe care a ocupat-o timp de opt ani. 

În 2015 a preluat conducerea departamentului de vânzări al Mediafax Group, unde a gestionat departamentul print, online, dar și zona de evenimente.  

Citește și:

Claudiu Ilioiu, publisher în două proiecte: rebranding Vocea Transilvaniei și o publicație în engleză

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu