Skip to main content

Marius Gavrilă, fost Mediafax, directorul de vânzări al grupului din care face parte Vocea.biz. „Mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internaţional”

 
Marius Gavrilă, fost Mediafax, directorul de vânzări al grupului din care face parte Vocea.biz. „Mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internaţional”

Marius Gavrilă conduce de la începutul acestei luni departamentul de vânzări al Mandarine International, compania care deţine publicaţiile Vocea.biz (fost Vocea Transilvaniei), publicaţie cu acoperire naţională, şi evonews.com, în limba engleză, ce vizează pieţele din SUA şi Marea Britanie.

Publicitate

„Mă voi ocupa de vânzările pe grup, Vocea.biz, cu acoperire naşională, dar mai dezvoltăm încă 9 - 10 site-uri pe internaţional, ce vizează pieţele din UK şi din Statele Unite”, a spus Marius Gavrilă, pentru Paginademedia.ro.

Marius Gavrilă a condus până recent vânzările Mediafax Group. „Am pelcat de acolo în condiţii foarte bune. Pentru mine această oportunitate a apărut într-un moment prielnic. Îmi doream să fac trecerea către online. M-a atras această idee de a creşte noi produse”, a spus el pentru Paginademdia.ro.

Carte de vizită

Marius Gavrilă lucrează în vânzări din 1998, când a început să lucreze la Media Pro Group, ca Sales Reprezentative şi Brand Manager.

Un an mai târziu s-a alăturat vânzărilor Ringier Romania, unde s-a implicat, printre altele, în relansarea Gazetei Sporturilor.

Din 2000 a trecut la Regie Radio Music, compania care se ocupă de vânzarea de publicitate pentru Radio 21 şi Europa FM. A început ca account manager, iar în 2007 a devenit director de vânzări, funcţie pe care a ocupat-o timp de opt ani.

În 2015 a preluat conducerea departamentului de vânzări al Mediafax Group, unde a gestionat departamentul print, online, dar şi zona de evenimente.

Citeşte şi:

Claudiu Ilioiu, publisher în două proiecte: rebranding Vocea Transilvaniei şi o publicaţie în engleză

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus