Skip to main content

Observatorul îşi schimbă „faţa” din 28 noiembrie

 
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu

Antena 1 pregăteşte relansarea, din 28 noiembrie, a Observatorului odată cu trecerea la emisia HD, sub sloganul „Vezi ce trăieşti”.

Publicitate

„Modificări majore vor avea loc la nivel vizual, tehnic cât şi la nivelul conceptului editorial”, anunţă reprezentanţii postului care intenţionează să ţină „le secret” noul studio până în seara lansării.

Date tehnice:

  • Noul platou se întinde pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi şi este dotat cu o nouă tehnologie.
  • La nivel vizual, platoul va avea un ecran de 14.5 metri lungime şi peste 2.5 metri înălţime
  • Octavian Basoc, cel care s-a ocupat de dezvoltarea şi implementarea proiectului la nivel tehnic: „Absolut toate dotarile platoului sunt soluţii profesionale specializate.Sistemul de suspendare, de tip "casă în casă" a fost construit în Italia şi instalat de partenerul nostru LightsUp Romania.Evident, piesa centrala a noului Observator este ecranul LED de circa 30 mp. Cu un pixel-pitch de 1,9 mm, LED-ul Observatorului este unic in Romania. Format din 144 de module cu exact 8.294.400 de lampi SMD 3 in 1, acest ecran a fost furnizat de compania Unilumin, aflată în top 3 cei mai mari producatori din lume. Decorul noului Observator este un demers scenografic unic si curajos, care va revolutiona standardele breslei.”
  • Pe lângă modificări tehnologice, vor exista noutăţi şi la nivel de grafică. Echipa de creaţie a Antenei Group a realizat un nou pachet grafic.

Alin Romaşcan, directorul ştirilor Antenei 1: „Vorbim despre o investiţie majoră şi despre o evoluţie vizuală şi tehnică extraordinară! Noul Observator înseamnă tehnologie la cel mai înalt nivel, înseamnă echipamente şi soluţii de broadcast folosite de cele mai mari companii media din lume (CNN, CNBC, RTL, Reuters, Wall Street Journal, Vice Media, RTL, etc). Fonoizolaţia şi tratamentul acustic al studiourilor este unic în România, el fiind asigurat de Pro Performance, companie ce a proiectat şi implementat tratamentul acustic pentru Opera din Viena şi pentru ORF, televiziunea publică din Austria. La nivel vizual, ecranul spectaculos, elementele de grafică şi decorul noului studio, vor face clar diferenţa.”

„Elementele de diferenţiere ale Observatorului în contextul actual sunt story-urile de autor realizate de o echipă nouă de reporteri, producători, editori şi cameramani şi continuarea seriei de campanii de responsabilizare socială”, mai spun reprezentanţii Antenei 1.

Relansarea Observatorului vine în contextul trecerii la emisia HD a Antenei 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internaţional şi Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Isi schimba fata dar naravurile NU.
  • Alex Alex
    Dealungul timpului lanter-nistii astia au FURAT TOATE IDEILE PRO TV-ului; de la promo-urile cu celebritati pe vremea cu Teo pana la Sigla ,,Romania danseaza'' care e identica cu ,,Romanii au talent'' inspirat din Dansez pentru tine; Chefi la cutite ca sa faca concurenta la Master Chef, Poftiti pe la noi de la Serviti va rog.... etc etc etc, descrieri sub sigla exact ca la Pro Tv. Da mai da-va-n *** de antene!
  • badea badea
    Avem si reportaje din celula lui Voiculescu?asa de intro
  • 555 555
    In comunicatul lor scria :Octavian Basoc nu Bassocel
  • alex alex
    Pun pariu ca o sa semene cu al protv. Oricum numai crime si manipulari o sa fie la stiri, degeaba vopsesc ei gardu.
  • marian marian
    Pute ti sa va spalati pe cap cu observatorul vostru de doi bani , sare siguranta in ledul vostru mai aveti ani lumina , pana sa ii depasiti pe pro

Trimite un comentariu

sus