Skip to main content

Peste 700 de persoane au „comentat” în concursul Eu,comentator al Eurosport. Doar cinci au fost aleși pentru finală

 
Peste 700 de persoane au „comentat” în concursul Eu,comentator al Eurosport. Doar cinci au fost aleși pentru finală

Peste 700 de înscrieri (dintre care aproximativ 600 valide) au fost înregistrate în cadrul primei faze a campaniei “Eu, comentator”, lansată de Eurosport.

Publicitate

Juriul a stabilit apoi cei cinci finaliști care vor concura mai departe pentru titlul de câștigător: Marius Stoica (București), Vladimir Pagu (Deva), Alexandru Ţenţu (București), Tudor Stan (Alba Iulia) şi Ionuţ Popa (București). Din juriu au făcut parte Mihai Nesu, Ilie Dobre, Mikey Has şi Arnold Cobilanschi.

Arnold Cobilanschi, directorul de producție pentru biroul Eurosport din România:

„A fost o periodă foarte intensă, iar numărul mare de înscrieri ne demonstrează că este o competiţie care merge direct la inima pasionaţilor de fotbal. Acest lucru este confirmat și de audiența înregistrată pentru partidele din Premier League din acest sezon, unde avem o creștere pe publicul comercial de 53% față de aceeași perioadă a anului trecut. Revenind la campania “Eu, comentator”, în perioada de recrutare, am organizat o caravană prin mai multe oraşe din ţară şi a fost extraordinar să vedem live pasiunea fanilor şi cât de mult talent se ascunde dincolo de ecran. A fost foarte greu să alegem doar cinci finalişti pentru că nivelul comentariilor şi originalitatea înscrierilor au fost ridicate. Le urez mult succes finaliştilor în etapa următoare!”

Cei cinci finalişti au trecut printr-un training în jurnalism sportiv, dicție şi tehnici de prezentare, alături de Melania Medeleanu (jurnalist şi prezentator TV), Costin Ştucan (jurnalist sportiv) şi Arnold Cobilanschi (directorul de producție pentru biroul Eurosport din România).

Finaliștii sunt acum în ultima fază a competiţei în care trebuie să încarce varianta finală a comentariului pe site-ul dedicat Comentator.eu.

Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie. Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei şi va fi anunţat pe 19 decembrie, în cadrul emisiunii Premier League Magazin pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport România.

Marele premiu constă în prezența câştigătorului în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediție a emisiunii Premier League Magazin dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu