Skip to main content

Peste 700 de persoane au „comentat” în concursul Eu,comentator al Eurosport. Doar cinci au fost aleşi pentru finală

 
Peste 700 de persoane au „comentat” în concursul Eu,comentator al Eurosport. Doar cinci au fost aleşi pentru finală

Peste 700 de înscrieri (dintre care aproximativ 600 valide) au fost înregistrate în cadrul primei faze a campaniei “Eu, comentator”, lansată de Eurosport.

Publicitate

Juriul a stabilit apoi cei cinci finalişti care vor concura mai departe pentru titlul de câştigător: Marius Stoica (Bucureşti), Vladimir Pagu (Deva), Alexandru Ţenţu (Bucureşti), Tudor Stan (Alba Iulia) şi Ionuţ Popa (Bucureşti). Din juriu au făcut parte Mihai Nesu, Ilie Dobre, Mikey Has şi Arnold Cobilanschi.

Arnold Cobilanschi, directorul de producţie pentru biroul Eurosport din România:

„A fost o periodă foarte intensă, iar numărul mare de înscrieri ne demonstrează că este o competiţie care merge direct la inima pasionaţilor de fotbal. Acest lucru este confirmat şi de audienţa înregistrată pentru partidele din Premier League din acest sezon, unde avem o creştere pe publicul comercial de 53% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Revenind la campania “Eu, comentator”, în perioada de recrutare, am organizat o caravană prin mai multe oraşe din ţară şi a fost extraordinar să vedem live pasiunea fanilor şi cât de mult talent se ascunde dincolo de ecran. A fost foarte greu să alegem doar cinci finalişti pentru că nivelul comentariilor şi originalitatea înscrierilor au fost ridicate. Le urez mult succes finaliştilor în etapa următoare!”

Cei cinci finalişti au trecut printr-un training în jurnalism sportiv, dicţie şi tehnici de prezentare, alături de Melania Medeleanu (jurnalist şi prezentator TV), Costin Ştucan (jurnalist sportiv) şi Arnold Cobilanschi (directorul de producţie pentru biroul Eurosport din România).

Finaliştii sunt acum în ultima fază a competiţei în care trebuie să încarce varianta finală a comentariului pe site-ul dedicat Comentator.eu.

Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie. Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei şi va fi anunţat pe 19 decembrie, în cadrul emisiunii Premier League Magazin pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport România.

Marele premiu constă în prezenţa câştigătorului în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediţie a emisiunii Premier League Magazin dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudiuu claudiuu
    Nu vor mai fii Eurosporturiile la Rcs-Rds din 2017
  • SRI SRI
    cine castiga sper sa fie lasat sa-si spuna parerea despre eurosport si transmisiile sd din Premiere League

Trimite un comentariu

sus