Skip to main content

Platforma video a Antenei Group, relansată cu o nouă identitate vizuală

 
Platforma video a Antenei Group, relansată cu o nouă identitate vizuală

Schimbarea la față. Platforma video a grupului Intact, pe care sunt găzduite streamurile live ale televiziunilor grupului și înregistrările emisiunilor, are o nouă imagine. 

Andrei Popa, Head of User Experience Development: „Noul logo reflectă poziționarea fresh a strategiei noastre. Bold, îndrăzneț, live. Consumul de conținut video impune noi abordări, publicul vrea totul, acum. Așadar, pentru a rămâne liderul local al experienței în video streaming ne-am focusat în egală măsură pe ambele direcții: instant și relevant.”
 
„Noul univers al brandului AntenaPlay este centrat pe o identitate vizuală proaspătă, cu o paletă de culori vibrantă, care poziționează brandul pe un teritoriu young”, spun reprezentanții Antena Group. 
Publicitate

AntenaPlay are trei zone de video: live, canale speciale și show-uri on-demand. 

„În acest moment putem spune că Antena TV Group este unul dintre cei mai importanți playeri din .ro și numărul 1 din punct de vedere al conținutului video. Nu s-a construit nimic peste noapte, ci prin multă muncă, susținută de o echipă cu caracter, în cei patru ani de când Antena Group a hotărât să aibă propriul department digital!”, a spus Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care Comedy Play, Cook&Play și Mireasă pentru fiul meu. AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament, la prețul de 3 euro pe lună plus TVA. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • „poziționarea fresh a strategiei noastre" ; "Bold, îndrăzneț, live." ; "ne-am focusat" ; "un teritoriu young”...

    Romgleza corporăţească, cel mai bun mijloc prin care să nu spui nimic în două paragrafe. Iar partea cu "paleta de culori vibrantă" e scoasă direct din compunerile de clasa a doua.

    Way to go, Mr. Head of User Experience Development.
  • hai si cu o aplicatie pentru apple tv.Macar aici sa luati fata ProTV ului care nu are inca una. Nici HBOGO nu are aplicatie pt apple tv. Poate citeste cineva si intram si noi in randul lumii.

Trimite un comentariu