Skip to main content

Revista Harper`s Bazaar devine lunară după aproape 10 ani în România

 
Revista Harper`s Bazaar devine lunară după aproape 10 ani în România

SCHIMBARE. Revista pentru femei Harper`s Bazaar, parte a grupului Burda, va fi transformată, din 2017 în publicație cu apariție lunară, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. De la lansare și până în prezent, publicația a avut diferite frecvențe de apariție: fie trimestrială, fie la două luni. 

Publicația pentru femei va fi condusă editorial de Andrei Iovu, cel care a lucrat la publicație încă de când s-a lansat pe piață, mai întâi ca fashion director, iar apoi ca redactor-șef. 

Publicitate

Harper`s Bazaar a fost lansată în România în 2007, de către grupul Sanoma Hearst. În 2014, compania a fost preluată de Burda, cu toate publicațiile pe care le edita.

Conform datelor Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), publicația a avut o medie vânzări de 5.500 de exemplare pe apariție, în perioada aprilie - iunie.  

 

 

  

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cel mai penibil publisher din Romania, BURDA este acela. Acest Burda nu stie altceva decat sa inchida, asa viziune au ei asupra publicatiilor. Habar nu au sa dezvolte titlurile din portofoliu. Au inchis reviste pe banda rulanta si au de gand sa continue in acelasi mod. Sunt praf in ceea ce priveste perspectivele publicatiilor. Ei au un singur raspuns..sa inchida, asa cum au facut cu FHM si Esquire. Lasati pe mana romanilor o afacere, ca o fac praf cat ai clipi. Sunt efectiv penibili cei din Burda. Trebuiau sa ramana la fituicele lor ca "practic in bucatarie" si nu sa aiba pretentii in a conduce titluri internationale pe care habar nu au cu ce se mananca sau sa le dinamizeze. Si-au facut un scop din a inchide titluri. Asta e strategia lor. Ma intreb cat va rezista si Harper`s Bazaar lunar pe piata. Ar putea daca isi inchid un alt tiltu, cum se zvoneste ca ar fi "Beau Monde".
  • Pentru ca Harper's Bazaar să devină lunară, un alt titlu cu un profil asemănător trebuie să se închidă, iar acel titlu cred eu că este „Beau Monde”.

Trimite un comentariu