Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. România TV, pe mute: Soros, de vină pentru sărăcie. Şi Iohannis

 
BURTIERĂ LA MINUT. România TV, pe mute: Soros, de vină pentru sărăcie. Şi Iohannis

MANIPULARE. Frânturi de pe România TV, cu sonorul oprit. Burtiere şi imagini în care este prezent “vinovatul” Soros. Şi Iohannis.

Publicitate

Cum îi ţin Iohannis şi Soros pe români în sărăcie, titra România TV în această după amiază.

În buclă, alte două burtiere asemănătoare: Scenariu-Bombă, cum vrea Soros să controleze România şi De ce Iohannis şi Soros se opun majorării salariilor şi eliminării taxelor.

În acelaşi timp, pe ecran rula un mesaj de la Victor Ponta, pentru “Tinerii frumoşi şi liberi”: “Tinerii frumoşi şi liberi care au mii de euro salarii la multinaţionale şi merg la proteste convocate pe Facebook cu cafeaua de la Starbucks în mână trebuie să înţeleagă că ţara e a lor”.

Burtierele cu Soros alternau cu un alt titlul despre Cum vrea PSD să protejeze capitalul românesc.

“Dezbaterea” din studio a fost întreptă de un breaking news, despre, scrie burtiera, o înţelegere al procurorilor cu spionii lui Kovesi. Înţelegere – cum altfel “ocultă”.

Burtiere asemănătoare au rulat pe România TV şi în zilele trecute. “Soros” şi “tehnocraţii” sunt, la România TV, “vinovaţii de serviciu”: Cum încalcă Iohannis legea pentru Soros a titrat postul controlat de Sebastian Ghiţă zilele trecute.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Minime Minime
    CNA-ul doarme, sau daca primeste vreo sesizare uita sa se intalneasca vreo 6 luni pana se prescrie.
    Astfel de televiziuni, ce promoveaza mizerii drept stiri, produc panica in randul populatiei. Ce-s cu tampeniile astea la o televiziune de stiri? Reptilieni, soros, oculta globala?! Multi oameni neinstruiti iau de bune informatiile de la tv, tocmai de aceea s a inventat o institutie care sa sanctioneze aceste derapaje. Se pare ca-s platiti fara nici un rost.

Trimite un comentariu

sus