Skip to main content

Rundă nouă în formatul Vocea României: probele de knockout, în locul unor ediții live

 
Rundă nouă în formatul Vocea României: probele de knockout, în locul unor ediții live

Rundă în premieră pentru sezonul șase de la Vocea României. Pentru prima dată în istoria show-ului, parte din edițiile live au fost înlocuite cu o nouă rundă, knockout-urile, ce se vor întinde timp de două ediții. 

În această etapă, fiecare antrenor intră cu câte nouă concurenți. Fiecare dintre aceștia va pregăti câte o piesă, dar va urca în ring, pe rând, alături de alți doi colegi. Cei trei concurenți află chiar înainte de a urca pe scenă, de la antrenorul lor, care sunt colegii împotriva cărora poartă bătălia muzicală.

Publicitate

La finalul rundei de knockout-uri, cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri, care vor intra în ediţiile live.

Cu noua probă introdusă, se vor reduce și edițiile live. Astfel, dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediții live (cu tot cu finală și semifinale), anul acesta vor rămâne trei, adică două semifinale și o finală. 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Milisor, schimbarile sunt impuse de afara. In fiecare an se vine cu ceva nou, tocmai pentru a atrage publicul. La fel se intampla si la X-Factor...in loc de 6, sunt doar 4 scaune si, probabil, mai putine gale, dar cand esti postac antenist, nu ai cum sa vezi lucrurile astea. Asa cum am scris si-n alta postare, unora ca tine le prindea bine un program de doar 2 ore la tv si ala plin de cantari la adresa conducatorilor "iubiti". Eu ma bucur de fiecare post tv care-mi ofera ceva bun de vazut, astfel incat ma uit si la Vocea si la X-Factor.
  • Editiile live erau cele mai misto din toata emisiunea, erau realizate cel mai bine si concurentii relationau altfel cu publicul. Ca si la X factor, mi se pare ca in doar 3 editii live (din care una este finala) nu apuci sa cunosti concurentii si nu ajungi sa iti pese cu adevarat de soarta lor in concurs. Inteleg ca auditiile fac cea mai mare audienta, dar deja se lungeste prea mult etapa asta la ambele emisiuni. 12 saptamani de auditii X Factor cu sute de participanti care primesc "DA" si doar 3 saptamani de gale in care ajung numai cativa oameni? Deja mi se pare o bataie de joc la adresa formatelor.
  • Asta este semn că lumea a obosit oleacă și că nu mai este la fel de cerută emisiunea asta.

    Knock-out / Duel exista și până acum, însă rămânea unul din doi, nu unul din trei.
  • si ce daca e in sua , asta nu insemna ca e bine , doar 3 editii live, atunci ce comentai anul trecut florine ca x factor are putine gale live acum vi si ne aburesti ca orice mizerii sunt bune
  • Bai mile asa e si la The Voice USA cu runde KO.. dar ce sa stii cand saracii vostri de la x factor sunt numai pe 2 si 3
  • protevistii vor zice ca e de bine , au vazut si ei ca se pot face emisiuni cu talentati si fara editii live iumor de exemplu

Trimite un comentariu