Skip to main content

Şeful radioului public, Ovidiu Miculescu, urmărit penal alături de alţii 10 oameni din radio

 
Şeful radioului public, Ovidiu Miculescu, urmărit penal alături de alţii 10 oameni din radio

Ovidiu Miculescu, şeful Radio Romania, este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, a comunicat biroul de presa al institutiei, scrie HotNews.ro. Miculescu este suspectat de abuz in serviciu, alaturi de alti zece fosti sau actuali membri ai Consiliului de Administratie al radioului public.

Publicitate

Ceilalţi zece urmariti penal sunt Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae, Mosneag Doina, Alexandru Bertzi, Radulescu Adelina, Moise Valentin Adrian, Ana Florea si Savu Ileana.

Procurorii ii acuza pe cei 11 ca in perioada iulie 2011 - ianuarie 2014 ar fi participat la luarea unor decizii in sedintele Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii, in baza carora ar fi obtinut in mod ilegal foloase patrimoniale in cuantum total de aproximativ 400.000 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Bravo, e un pas inainte. Hai si la TVR. Zgabercea, Irina Radu, Iuliana Marciuc de abia s-au incalzit pentru psd, le trebuie si lor o vizita la beciul domnesc sa se mai racoreasca, alaturi de toti aservitii partidelor politice din tvr.
  • Platitorul de taxa radio-tv Platitorul de taxa radio-tv
    Domnule Presedinte Klaus Iohannis, asteptam sa-i cereti demisia presedintelui SRR Ovidiu Miculescu. Speram sa nu va fie indiferent ca un cercetat penal pentru fapte de coruptie inca mai continua sa conduca un serviciu public de interes national!
  • Cuie Ciculescu Cuie Ciculescu
    PARNAIEEEEEEE!!!!!!!!

    La PUSCARIE cu toata gasca: FURDUI, NEGULESCU, SARARU, PREDA, NICU POPESCU, BLINDA, CARMEN IONESCU, DOBRITOIU, STANESCU CIUGULEA, SERBAN PARAU, PUSCAS, DUMITRU FLORIN, BALACI, etc.

Trimite un comentariu

sus