Skip to main content

Vocea.biz, fosta Vocea Transilvania, a intrat în SATI, direct pe locul trei la secțiunea știri și analize

 
Vocea.biz, fosta Vocea Transilvania, a intrat în SATI, direct pe locul trei la secțiunea știri și analize

Publicația online Vocea.biz, fostă Vocea Transilvaniei, a intrat din luna octombrie în Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI). 

Potrivit datelor SATI, la secțiunea știri și analize, Vocea.biz a avut locul trei după numărul de unici pe octombrie, după romaniatv.net și antena3.ro.

Publicitate

Site-ul a avut 3,4 milioane de persoane și a fost peste Gandul.info, ziare.com sau mediafax.ro.

Reamintim că Vocea Transilvaniei, publicație regională, s-a relansat în octombrie ca o publicație de știri și analize cu acoperire națională și cu un nume nou: Vocea.biz. Publicația îl are publisher pe Claudiu Ilioiu, fost publisher Mediafax Group.

Vocea.biz este coordonată pe zona editorială de Vlad Mironescu, la redacția din București, și de Crina Duncă, redacția de la Cluj, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Conform SATI, 3,4 milioane nu sunt persoane, ci clienti unici, adica browsere unice ce au accesat siteul cel putin odata in unitatea de timp. Numarul mediu de persoane ce viziteaza siteul este un alt indicator oferit de SATI si care este publicat odata la 3 luni, in sectiunea http://www.brat.ro/sati/audienta/sati-mar16-mai16/ . Rezultatele sunt publicate trimestrial, impreuna cu profilul vizitatorilor siteurilor.

Trimite un comentariu