Skip to main content

Vocea.biz, fosta Vocea Transilvania, a intrat în SATI, direct pe locul trei la secţiunea ştiri şi analize

 
Vocea.biz, fosta Vocea Transilvania, a intrat în SATI, direct pe locul trei la secţiunea ştiri şi analize

Publicaţia online Vocea.biz, fostă Vocea Transilvaniei, a intrat din luna octombrie în Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

Publicitate

Potrivit datelor SATI, la secţiunea ştiri şi analize, Vocea.biz a avut locul trei după numărul de unici pe octombrie, după romaniatv.net şi antena3.ro.

Site-ul a avut 3,4 milioane de persoane şi a fost peste Gandul.info, ziare.com sau mediafax.ro.

Reamintim că Vocea Transilvaniei, publicaţie regională, s-a relansat în octombrie ca o publicaţie de ştiri şi analize cu acoperire naţională şi cu un nume nou: Vocea.biz. Publicaţia îl are publisher pe Claudiu Ilioiu, fost publisher Mediafax Group.

Vocea.biz este coordonată pe zona editorială de Vlad Mironescu, la redacţia din Bucureşti, şi de Crina Duncă, redacţia de la Cluj, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arina Ureche Arina Ureche
    Conform SATI, 3,4 milioane nu sunt persoane, ci clienti unici, adica browsere unice ce au accesat siteul cel putin odata in unitatea de timp. Numarul mediu de persoane ce viziteaza siteul este un alt indicator oferit de SATI si care este publicat odata la 3 luni, in sectiunea http://www.brat.ro/sati/audienta/sati-mar16-mai16/ . Rezultatele sunt publicate trimestrial, impreuna cu profilul vizitatorilor siteurilor.
  • Cititor fidel Vocea Transilvaniei Cititor fidel Vocea Transilvaniei
    Vocea Tansilvaniei și Crina Dunca, așa se scrie corect :)

Trimite un comentariu

sus