Skip to main content

Arianna Huffington, parteneriat cu Antenna Group. Proiectul Thrive va fi dezvoltat în România de compania care operează Kiss FM

 
Arianna Huffington, parteneriat cu Antenna Group. Proiectul Thrive va fi dezvoltat în România de compania care operează Kiss FM

PARTENERIAT ANTENNA GROUP - ARIANNA HUFFINGTON. Antenna Group, compania care operează posturi ca Magic FM și Kiss FM, va dezvolta în România proiectul Thrive Global, lansat la nivel mondial de Arianna Huffington, fondatoare Huffington Post.

Publicitate

Thrive Global este un proiect de wellness, care include o platformă de conținut, dar și e-commerce și dezvoltarea de conținut.

Antenna Group și Thrive Global, compania Ariannei Huffington, anunță un parteneriat pentru proiect care acoperă România dar și alte țări din zonă: Grecia, Cipru, România, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Turcia și Rusia.

Anunțul Antenna Group:

"Compania de media Antenna Group devine parteneră cu Thrive Global, o platformă nouă de well-being destinată clientelei corporate și publicului consumator, fondată și condusă de cunoscuta antreprenoare media Arianna Huffington.

Antenna Group deține în România posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, posturile de televiziune Kiss TV, Magic TV, Rock TV și opereaza platforma VICE – cea mai cunoscută companie din lume de creație și producție de conținut media dedicat tinerilor.

Parteneriatul strategic va fi un pilon de bază al planurilor de dezvoltare internațională a companiei Thrive Global, ce va ajuta la implementarea acestei asocieri în Grecia, Cipru, România, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Turcia și Rusia. Antenna Group are de 25 de ani operațiuni de succes în Europa Centrală și de Est și va sprijini cu rețelele și expertiza locală compania Thrive Global, în vederea creșterii afacerii și extinderii în aceste piețe noi.

Thrive Global va avea un impact major asupra modului în care lucrăm și trăim. Suntem extrem de încântați să lucrăm cu Arianna Huffington și cu echipa ei pentru atingerea acestor ambiții globale”, a mentionat Theodore Kyriakou, acționar și CEO Antenna Group.

Am realizat Divizia Amplifier pentru a lucra cu companii inovatoare exact cum e Thrive Global. Divizia Amplifier are un portofoliu consistent de dezvoltare a afacerilor digitale, iar ceea ce în mod normal durează cinci ani pentru pătrunderea în aceste piețe, noi putem asigura într-un singur an.”

Arianna Huffington, fondatoarea Thrive Global, a precizat:

„Dorim să poziționăm Thrive Global ca pe o afacere globală încă din prima zi, de aceea e atât de important să alegem partenerii internaționali potriviți.”

„Antenna Group și-a creat o impresionantă reputație în raport cu creșterea unor afaceri digitale precum VICE în regiune prin intermediul Diviziei Amplifier și suntem încântați să putem folosi considerabila experiență și resursele lui Theo și ale echipei sale pentru a aduce oferta de well-being și de sănătate în aceste piețe noi.”

Thrive Global a fost lansată pentru a revoluționa modul în care lucrăm și trăim, oferind companiilor și persoanelor private soluții pentru a reduce stresul și a elimina epuizarea, inducând starea de bine și mărind productivitatea.

Primul obiectiv al Thrive Global e să devină partener cu companii din întreaga lume, pentru a furniza workshopuri personalizate, servicii de coaching și tehnologia necesară creării unei culturi de corporație. Al doilea obiectiv e platforma sa media, care va funcționa ca un hub global pentru interacțiuni despre well-being și performanță, cu un accent sporit pe acțiune și schimbare.

În fine, platforma sa comercială reprezintă o selecție a celor mai bune tehnologii și produse, incluzând noile produse Thrive Global, destinate well-being-ului și performanței.

Antenna Group va sprijini Thrive Global prin Divizia Amplifier, care oferă cele mai bune modalități de creștere rapidă a afacerilor digitale și accelerare a expansiunii în piețe greu de pătruns în mod tradițional, prin intermediul conexiunilor făcute pe plan local și al operațiunilor media.

Thrive Global intenționează să ofere soluții specifice fiecărei regiuni în care are operațiuni, soluții care au rădăcini în știință, filosofie și înțelepciune străveche, specifică zonelor și culturilor respective.

Cel mai nou acord al Antenna Group survine după parteneriatul dintre Antenna Group și VICE Media, care a facilitat atingerea unui reach spectaculos al conținutului VICE pe platformele media din regiune.

Acest lucru s-a dovedit extrem de eficient în rândurile audienței tinere, VICE ajungând la un reach la publicul de 18-44 ani de 29% în Grecia, 42% în Serbia și 50% în România. Parteneriatul extins la producerea de conținut a condus la o creștere uriașă a numărului de utilizatori unici, anul acesta fiind anunțată și o extindere în piețe noi.

Ipostaza Antenna Group de partener strategic și investitor în instituția financiară Raine Group din New York asigură companiei expunere în fața firmelor cu dezvoltare rapidă din SUA și din întreaga lume, inclusiv recenta investiție în Imagine Entertainment."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu