Skip to main content

Bollywood TV, schimbare de nume. Postul va avea același program cu varianta HD. Cum se va numi?

 
Bollywood TV, schimbare de nume. Postul va avea același program cu varianta HD. Cum se va numi?

Schimbări, în ianuarie, la canalul de filme indiene Bollywood TV. Prima este o schimbare de nume, a doua de programe.

1. Schimbarea de programe

Două canale care au program diferit în prezent vor difuza aceeași grilă. Este vorba de Bollywood TV și de Bollywood HD.În termeni tehnici, cele două canale vor emite simulcast.

2. Schimbarea de nume

În noua formulă, Bollywood TV și Bollywood HD vor funcția cu un nou nume: BoTV HD

Publicitate

Schimbările se vor aplica din 16 ianuarie. Canalul anunță un nou serial indian de la această dato, Jyoti, difuzat de luni până vineri de la 19.30.

Unde se vede Bollywood

Canalul de filme indiene este prezent pe UPC, Telekom (cablu și DTH), Ines, Akta și operatori locali. Programul nu este în grila companiei RCS.

Bollywood în România:

În Romania, Bollywood TV s-a lansat in ianuarie 2012 cu posturile BollywoodTV, Bollywood film, Bollywood clasic si Bollyshow. În 2014 Bollyshow a devenit Bollywood HD, fiind primul canal high definition care transmitea continut exclusiv indian in Europa.

Posturile Bollywood sunt deținute de ISG Media, care este prezent cu alte canale de film indian in Israel, Rusia, Polonia, si zona sub-sahariana a Africii.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • An, dacă nu îți convinge grila unui operator de cablu sau altul, nu ai decât să îl schimbi. Dacă nu știai asta...
  • Ce sa zic, la rcs sunt doar posturile care conteaza... Sau... Nu le pasa de clienti - Discovery, Animal Planet si alte posturi de care daca nu stim nu ne afecteaza... Dar de ce sa nu avem si noi de la Digi posturi din care sa alegem ce sa vedem... Cevsa facem cu 10 canale regionale Digi???

Trimite un comentariu