Skip to main content

VIDEO. Al doilea sezon al show-ului iUmor de la Antena 1, câștigat de o femeie

 
VIDEO. Al doilea sezon al show-ului iUmor de la Antena 1, câștigat de o femeie

S-a decis marele castigator iUmor. Maria Popovici a castigat cu un moment de stand up comedy cel de-al doilea sezon al talent-show-ului de la Antena 1. Ea a primit marele premiu de 20.000 de euro. 

Patru dintre cei noua finalisti ai show-ului au primit trei like-uri si s-au calificat in etapa finala, in care au primit voturile telespectatorilor. Trei momente de stand up comedy și unul de hipnoza s-au calificat în faza finală a show-ului. 

Publicitate

Emisiunea care este inregistrata a fost filmata cu patru variante de castigatori. Dupa incheierea votului telespectatorilor, Antena  1 a difuzat-o pe cea cu Maria Popovici. 

Cei nouă finaliști ai show-ului au fost: Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă au fost desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii.

Momentul câștigător al Mariei Popovici, în continuare:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • lasand la o parte sursa ei de glume, aia nu stie sa spuna un banc. nu are intonatie, ritm, nimic, e ca un robot. nu stiu care e faza, de ce au luat-o in brate ca si cum ar fi talentul tarii dar altii au fost mult mai buni. oricum eu nu cred ca sunt reale concusurile astea, sunt niste facaturi dupa cum cred antenistii ca da mai bine, ca face audienta mai mare.
  • A castigat o concurenta cu glume copiate si in calificari si in finala. In finala a avut 3 gluem copiate dintre care 1 chiar de la colegul ei Teo din spectacolele mai vechi din deko. Normal, antenele merg cu plagiaturi si copieri...

Trimite un comentariu