Skip to main content

De Crăciun se strigă Bingo. Antena 1 lansează noua emisiune Uniplay

 
De Crăciun se strigă Bingo. Antena 1 lansează noua emisiune Uniplay
Antena 1 a început să promoveze pe post, chiar sub logo, noua emisiune Bingo

Bingo revine la Antena 1 după mai bine de jumătate de an de pauză, cu un nou nume, dar și un alt prezentator.

Emisiunea Uniplay Show, urmașa lui Bingo Metropolis, va debuta din 25 decembrie, potrivit unui promo al postului. 

Publicitate

Emisiunea are un alt nume, dar acționarul este același ca și la fostul SuperBingo Metropolis (întrerupt în primăvară) și la cel de acum patru ani (întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanțelor), fapt anunțat în premieră de Paginademedia.ro, încă din luna octombrie.

Emisiunea este produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Monte Calm Group este o companie lansata în 2014, în Bistrița, care anul trecut a avut pierderi de 4,5 milioane de lei.

Prezentatorului noului show va fi, cel mai probabil, Horia Brenciu, potrivit Libertatea, informație confirmată și de surse pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Firmele de genul acesta ar trebuii inchise de catre stat instant mai ales cand vine vorba de neplata salarilor catre proprii angajati.pacat ca oamenii au muncit dar pe gratis
 • Nu se platesc salarile dar facem reclama ca o sa fie grandios si cu premii foarte mari ....asteapta sa inceapa altfel nu au bani de salarii .rusine rusine rusin
 • Adevarat Dorian nici un ban nu au dat angajatilor din toata tara .asteapta sa dea drumu la bingo sa vina banuu de la jucatori ...rusineeeeee platiti-va oamenii apoi sa ziceti ca sunteti o firma serioasa
 • Subscriu si in acelasi timp confim cele scrie de Dorian. E anormal ca asemenea firma care nu isi permite sau nu vrea sa-si plateasca angajatii, bazandu-se probabil ca scamtoria le va iesii la nesfarsit, probabil sustinuti politic, sa apara pe un post tv sa jecmaneasca oamenii in vazul tuturor.
 • Deci să înțeleg că angajații Uniplay din toată țara își vor vedea banii abia la anul (și la mulți ani)?
  Plătiți-vă angajații care au demisionat în bloc în mai multe orașe din țară fiindcă nu le-ati dat banii!
  Firma nu e aceeași, e Monte Calm PLAY, fondată în 2016, la Bistrița, licențele Keno și Bingo au venit pe Play, nu pe Group sau Games!
 • Oare Ministerul de finante nu are nimic de spus??? Pentru o datorie de 10 ti se blocheaza conturile. Unor. E clar ca nu tutror.Cumparati taloane multe ca sa aiba unii ce fura!
 • [email protected]
  baga-ti ? pfff...si eu care am fost la scoala degeaba si scriam "bagati." da' bine, tu esti cu protv, frumos si liber alea-alea

Trimite un comentariu