Skip to main content

De Crăciun se strigă Bingo. Antena 1 lansează noua emisiune Uniplay

 
Antena 1 a început să promoveze pe post, chiar sub logo, noua emisiune Bingo
Antena 1 a început să promoveze pe post, chiar sub logo, noua emisiune Bingo

Bingo revine la Antena 1 după mai bine de jumătate de an de pauză, cu un nou nume, dar şi un alt prezentator.

Publicitate

Emisiunea Uniplay Show, urmaşa lui Bingo Metropolis, va debuta din 25 decembrie, potrivit unui promo al postului.

Emisiunea are un alt nume, dar acţionarul este acelaşi ca şi la fostul SuperBingo Metropolis (întrerupt în primăvară) şi la cel de acum patru ani (întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanţelor), fapt anunţat în premieră de Paginademedia.ro, încă din luna octombrie.

Emisiunea este produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Monte Calm Group este o companie lansata în 2014, în Bistriţa, care anul trecut a avut pierderi de 4,5 milioane de lei.

Prezentatorului noului show va fi, cel mai probabil, Horia Brenciu, potrivit Libertatea, informaţie confirmată şi de surse pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Firmele de genul acesta ar trebuii inchise de catre stat instant mai ales cand vine vorba de neplata salarilor catre proprii angajati.pacat ca oamenii au muncit dar pe gratis
 • Nu se platesc salarile dar facem reclama ca o sa fie grandios si cu premii foarte mari ....asteapta sa inceapa altfel nu au bani de salarii .rusine rusine rusin
 • Adevarat Dorian nici un ban nu au dat angajatilor din toata tara .asteapta sa dea drumu la bingo sa vina banuu de la jucatori ...rusineeeeee platiti-va oamenii apoi sa ziceti ca sunteti o firma serioasa
 • Subscriu si in acelasi timp confim cele scrie de Dorian. E anormal ca asemenea firma care nu isi permite sau nu vrea sa-si plateasca angajatii, bazandu-se probabil ca scamtoria le va iesii la nesfarsit, probabil sustinuti politic, sa apara pe un post tv sa jecmaneasca oamenii in vazul tuturor.
 • Deci să înțeleg că angajații Uniplay din toată țara își vor vedea banii abia la anul (și la mulți ani)?
  Plătiți-vă angajații care au demisionat în bloc în mai multe orașe din țară fiindcă nu le-ati dat banii!
  Firma nu e aceeași, e Monte Calm PLAY, fondată în 2016, la Bistrița, licențele Keno și Bingo au venit pe Play, nu pe Group sau Games!
 • Oare Ministerul de finante nu are nimic de spus??? Pentru o datorie de 10 ti se blocheaza conturile. Unor. E clar ca nu tutror.Cumparati taloane multe ca sa aiba unii ce fura!
 • Aici sunt banii vostri daca nu aveti ce face cu bani , baga ti la hd

Trimite un comentariu

sus