Skip to main content

Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat în cazul intoxicării de la România TV: „este o diversiune, o manipulare grosolană și o încălcare foarte gravă a legislației”

 
Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat în cazul intoxicării de la România TV: „este o diversiune, o manipulare grosolană și o încălcare foarte gravă a legislației”
Dorina Rusu - Sursa foto: EVZ

Reacție din partea unui membru CNA după ce România TV a difuzat ieri un filmuleț atribuit hackerilor Anonymous, în care se spunea că Soros ar fi fost în spatele accidentului de la Colectiv (detalii, AICI). 

Dorina Rusu, membru CNA, a declarat pentru Paginademedia că a decis să se autosesizeze în cazul materialului video difuzat ieri de România TV, în repetate rânduri.

Publicitate

„Ideea că accidentul de la Colectiv în care și-au pierdut viața atâția oameni nevinovați ar fi putut fi un act deliberat pus la cale de cineva din afară pentru susținerea unor politicieni români împotriva altora este o diversiune, o manipulare grosolană și o încălcare foarte gravă a legislației audiovizuale.”, a spus membrul CNA pentru Paginademedia.ro.  

„După părerea mea este un act de mare iresponsabilitate care, având în vedere și audiența postului, poate avea efecte grave asupra opiniei publice și trebuie sancționat drastic”, a mai adăugat ea. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pai mai rapid stimata Doamna ! Asa daca ne duceti cu vorba pana dupa alegeri , egal cu ,,0 ,, Va rog sa luati in considerare ca nu toti suntem idioti ! Zau asa !!
 • pe vremea cand a3 lua amenzi pe banda rulanta de la cna, unele chiar fara motiv, membrii cna erau altii, guvernul era altul.
  acum cna este foarte binevoitor cu posturile pro-psd ca a3 si rtv. nu dau amenzi, lasa sa se prescrie reclamatiile samd ca doar lucreaza toti in acelasi scop.
 • OTV a fost inchis,dar Rahat TV care e de 10 ori mai *** nu e inchisa?Bravo CNA,se vede ca sunteti slugile PSD!!!!!
 • Autosesizarilea astea trebuiau facute cu mult timp inainte. Astfel de derapaje grosolane au tot fost la anumite posturi.
  Ce scrie in proiectul cu care au luat licenta de transmisie, post de desene animate si manipulare sau stiri? Apai daca sunt stiri, unde sunt ele?
  Asta este orice alceva numai televiziune de informare nu. Sa i se retraga licenta.
 • Și ce dacă te-ai autosesizat....se oprește cumva emisia RTV de mâine, pentru o lună sau două ?

Trimite un comentariu