Skip to main content

Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoșilor. Un show păcătos se mută ca să se vadă HD

 
Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoșilor. Un show păcătos se mută ca să se vadă HD

Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoșilor. Trecerea la Antena HD vine și cu schimbări de platouri.

Un show păcătos, care încă emite în format SD, se va vedea de la începutul anului viitor High Definition, dar dintr-un loc nou.

Publicitate

Pentru a se vedea HD, emisiunea lui Dan Capatos își mută studioul și nu va mai emite de la Romexpo.

Cruduța, Capatos, Bordea & Company se vor desfășura, din ianuarie, în fostul platou din care emitea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea. Același loc – situat în fostul cinema Excelsior - este și platou pentru emisiunea tabloidă de amiază a Antenei 1 - Acces Direct. Tot la Excelsior este amenajat și studioul emisiunii matinale de la Antena 1 HD, Neața cu Răzvan și Dani.

Mihai Gâdea și Sinteza zilei și-au mutat platoul odată cu trecerea la Antena 3 HD. Emisiunea de pe Antena 3 are studioul la Iride, în Pipera, în aceeași clădire amenajată pentru Observatorul HD și pentru emisiunile HD ale canalului de știri din grupul Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Platoul acces direct este facut intr-un mid foarte intersant incat trecerea de la Acces la Sinteza se facea prin rotirea elementelor grafice care se afla pe niste bare de metal, vor inlocui probabil acele cartoane pe care scria Antena3 cu UN SHOW PACATOS si gata platoul cel nou, nu cred ca schimba mai mult de atat avabd in vedere investitiile facute pana acum cu trecerea la Hd care ia cam saracit
  • In fostul platou Sinteza Zilei se filmeaza acum Acces direct. In acelasi platou se va filma si Un Show Pacatos sa inteleg?
  • Cum sa transmiti asa o emisiune murdara in hd. De ce? Sa ni se arate ca gunoiul poate fi stralucitor? Trustul intact nu va realiza nicio crestere de audienta cu trecerea la HD. Pentru ca inainte de HD ar fi trebuit sa investeasca in continut de calitate. Publicul actual al trustului Intact este imun la hd. Nu este interesat de astfel de detalii. Nu le observa. Pacat de intentie si de bani. E si o vorba: chelului ii trebuie tichie de magaritar.
  • Mai exista emisiunea asta? Nici nu mai conteaza, mi-e rusine de foarte mult timp ca sunt roman. Nu meritam sa expiram. Aia care am investit ceva in noi ca sa invatam ceva suntem victime colaterale, doar sa se termine naiba odata

Trimite un comentariu