Skip to main content

FOTO. Posturile TV şi parada: Antena 1 şi B1, imagini preluate de la TVR. România TV, burtiere tabloide

 
FOTO. Posturile TV şi parada: Antena 1 şi B1, imagini preluate de la TVR. România TV, burtiere tabloide

GALERIE FOTO. Toate posturile de ştiri, plus câteva generaliste dau în direct parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

Publicitate

Parada se vede pe Pro TV, Antena 1 şi TVR 1 (dintre posturile generaliste) şi pe Antena 3, România TV, Realitatea TV, Digi 24 şi B 1.

Pe lângă imaginile proprii, Antena 1 a preluat şi imagini de la TVR, după cum a postat pe ecran. B1 TV a mers şi pe imagini proprii, dar şi pe cadre preluate de la postul public.

România TV nu se dezminte nici de Ziua Naţională, cu burtiere din care nu lipseşte cuvântul "scandal": Iohannis huiduit. Scandal uriaş de Ziua Naţională, Preşedintele care a învrăjbit toată ţara, Alina Gorgiu, gest scandalos în tribună lângă Iohannis. Asta în timp ce pe un alt titlu de pe ecran anunţă "Un spectacol de mare ţinută la România TV".

Transmisiunea de pe Antena 3 a fost făcută cu echipa lui Ticu Alexe, a anunţat Adrian Ursu la finalul paradei: "îi mulţumim lui Ticu Alexe, care ne-a ajutat în această transmisiune", a spus Adrian Ursu, menţionân că au fost folosite 20 de camere HD.

GALERIE FOTO. Parada, în burtiere şi imagini la posturile TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Eu am urmărit Digi 24.
    Full HD.
  • mile mile
    mareane , tu esti prea indoctrinat , nu poti face diferenta , imi pare rau de tine , usor cu pupincurisme , ca si la pro tv sunt multe crime si violuri de 21 de ani si in fiecare zi
  • marian marian
    Mile si j faceti voi un control . pentru manipulare ,povesti adevarate mile nu ,,,,,,,,, imaginea de sus este foarte buna daca nu vezi bine pune ti ochelari de cal
  • Johnno Johnno
    @pArA @marian Mergeti la un control, mai, baieti. Si vedeti, poate puneti si mana pe o carte, ceva, ca nu strica... Mai nou daca imi expun parerea sunt postac antenist, mi-e mila de gandirea ta, pArA, zau. Esti glumet tare, tu, da... Daca observi ceva la PRO si nu e ceva pozitiv, esti postac antenist, pus de Voiculescu... Gandire de gimnaziu...
  • mile mile
    mareane , unde ai invatat limba romana , asta e limba fierbinteasca poate, cum sa vorbesti tu de calitate , asa telespectatori are pro tv , este foarte rau, daca te uiti la imaginea de sus, nu prea e buna , pro tv repeta in fiecare an aceeasi povesti , nu s-au plictisit , felicitari pt ce spun romanii cu cabral
  • marian marian
    Auzi mile manipulator de creiere spalate de a,,,,,,,,precum si johno cred ca nici voi nu credeti ce spune ti doar va aparati interesele , PRO a transmis cel mai bine la voi s a vazut sters asa cum este si a ,,,,,,,,,, si programul cu oameni care au realizat ceva in viata nu programul lor de doi bani , e singurul post care in fiecare an prezint oameni adevarati nu ,,,,,,,, restul ce supune ti voi antenistilor e cancan hd
  • mile mile
    para , tu vorbesti , postac protevist , rusine
  • pArA pArA
    @Johnno Pe bune ? Nu cumva o fost transmisiunea A1 in 4K cumva ? ca din ce zici tu acolo , asa se intelege ... Stati in banca voastra mai postaci, auzi A1 are HD de 2 zile si acum mai nou are cele mai bune imagini... Gadea tu esti ?
    BRB ma duc sa vomit.
  • DH DH
    ProTv a fost singurul post de televiziune cu car de reportaj cu emisie HD la fata locului, singurul post dintre cele generaliste. Plus de asta au avut transmisia de 360°.

    Antena 3 si Digi24 spun ca au facut live-uri, fiecare post imparte, cu cate20 camere HD. Oare; cine spune sau nu adevarul?

    P.S. Antena 3 are transmisia HD foarte buna, impecabila, jos palaria! Daca vorbim de Antena 1 HD, transmisia se vede stearsa, ceva mai bine decat pe SD. Ah, mi-am adus aminte de ceva: cand intra calupul publicitar, unele reclame se opresc.
  • Johnno Johnno
    Titlul e tendentios spre mincinos. Una e sa preiei niste cadre, in plus, pentru a arata anumite unghiuri si zone de la Parada, alta e sa scrii astfel si sa se inteleaga ca toata parada a fost preluata de la TVR de catre Antena 1. Antena 1 a avut cea mai frumoasa transmisiune si cea mai frumoasa claritate, peste PROTV care a fost fad si sters... Multe unghiuri, multe interviuri cu oameni frumosi, dupa parada. Pacat ca puneti astfel de titluri care induc publicul in eroare.
  • mile mile
    mareane, sa-l asculti pe babaroase este un act de curaj
  • marian marian
    Auzi antenutele au preluat imagini de la tvr mai nu au cele mai performante aparate , minciuni gogonate , auzi HD . pro nu aluat de nicaieri . de ce pentru ca sunt nr 1 in asa ceva si a fost o transmisie de inalta performanta cu un comentariu foarte bun de profesionisti. care stiu ce sa comenteze nu baliverne . succes pro , si LA MULTI ANI. sper sa ramai nr 1 tot timpul . Dupa tine restul.
  • Iuli Iuli
    Ce imagini urate! Altele mai clare nu aveti?

Trimite un comentariu

sus